SAADET PARTİSİ SÜTALAN VE POYDULAR KÖYLERİNDEYDİ

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Serdar ATAY ve ekibiyle beraber Sütalan ve Taraklı ilçesinden Geyve ilçemize katılan Poydular köylerini ziyaret ettiler.
Ali ARICI Ali ARICI

 Başkan Serdar ATAY; "Ulusal basında seçimlerde yokmuşuz gibi Saadet Partisinin adını ağızlarına almıyorlar. Hakkı gizlemek için bize sansür uyguluyorlar. Gücün ve iktidarın imkanlarını hak-hukuk gözetmeksizin sonuna kadar kullanıyorlar. 

Bizde; bu haksız rekabet ortamında, barajlara ve sınırlı imkanlara rağmen, fert fert insanlara ulaşarak davamızı anlatıyoruz. Para, güç, menfaat, makam-mevki, kalabalı klar, karizma, boy-pos... Bunların hiç birisi Hak sebebi değildir.

Biz hiç bir menfaat gözetmeksizin, önce Ahlak ve maneviyat diyerek bu yola baş koyduk. Bizim davamızda kaybetmek yoktur. Biz Allah cc. Rızasını gözeterek çıktık yola, ecrini de Allahu Tealadan bekleriz. 

Bizlere samimiyetle gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı, değerli köy halkı ve muhtarlarımıza ve bize internet ve gazetelerinde yer veren kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma, Partim ve Teşkilatım adına teşekkürlerimi bir borç bilirim." dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs