AK Parti Arayı Açıyor

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu son anketi açıkladı
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Pollmark araştırma şirketi tarafından Sakarya’da yapılan son anketi açıkladı. Uncuoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, son yapılan ankette yüzde 54. 8 çıkmaktadır. Hamdolsun hizmetlerimizin karşılığını görüyoruz. Milletimiz sayesinde şehirlerimizin nice aydınlık yarınları olacak. Milletin partisi AK Parti belediyecilikte tarih yazıyor” dedi.

Anket 16 ilçede yapıldı

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Pollmark araştırma şirketi tarafından Şubat ayı içerisinde Sakarya’da yapılan son anketin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 16 İlçede yapılan ankette AK Parti’nin oylarını arttırdığı gözlenirken, 2009 yerel seçimlerinin çok üzerinde bir oy oranına ulaştığı görülüyor.

Uncuoğlu, Pollmark tarafından yaptırılan anketin Sakarya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan seçmenin siyasi durum ile ilgili kanaatlerinin değerlendirilmesi yönünde olduğunu söyledi.

15 – 22 Şubat arasında yapıldı

Anketin yüz yüze görüşme tekniğiyle yapıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Türkiye’nin en saygın araştırma şirketlerinden biri olan Pollmark, 15 – 22 Şubat tarihleri arasında şehrimizde bir anket yaptı. Büyükşehir sınırları içinde yaşayan seçmenlerimizle yüz yüze görüşerek gerçekleşen anket 16 ilçede toplam 3 bin 961 kişiyle yapıldı. Sonuçlar bizi çok fazla şaşırtmadı. Beklediğimiz oranda” dedi.

Toçoğlu oyları arttırıyor

AK Parti’nin Sakarya’da güçlenerek yoluna devam ettiğini belirten Başkan Uncuoğlu, “Hamdolsun, Sakaryalı hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi yine sağduyu ve inançlı bir şekilde Sayın Başbakanımızın ve AK Parti’nin yanında olduğunu göstermektedir. Sakarya Büyükşehir sınırlarında yapılan bu ankette 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda kime oy vereceksiniz sorusuna verilen cevaplar şu şekildedir; Partimizin adayı Zeki Toçoğlu yüzde 54.8, MHP yüzde 20, CHP ise yüzde 12.5 civarında” dedi.


Rehavete kapılmak yok

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun 2009 seçimlerine göre oylarını arttırdığını belirten Uncuoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Biz her zaman açık bir şekilde söylüyoruz; Türkiye’de AK Partili belediyeler, belediyecilik konusunda tarih yazmaktadır. Belediyecilik ve hizmet bizim işimizdir. Belediyelerimizin bu özverili çalışmaları da her zaman halkımızın büyük teveccühünü görmüştür. Bugün yapılan anketlerde bir kez daha gösteriyor ki, başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, ilçe belediyelerimiz yapmış oldukları hizmetlerin karşılığını milletimizde görmektedirler. Biz bu sonuçlara bakarak asla rehavete kapılmıyoruz. Milletvekillerimizle, belediye başkan adaylarımızla ve teşkilatımızla bir bütün olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğiz.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs