SP Köy Gezilerine Devam Ediyor

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı Çengel ve Bozören köylerini ziyaret ettiler.
Ali ARICI Ali ARICI

Başkan Serdar ATAY, İlçe başkanı İrfan TUFANOĞLU, Belediye meclisi adayları ve Geyve İmam-Hatip Lisesinden emekli Fatih AKSU hocaefendi katıldı. 

Ürettikleri ürünleri tüccarlara çok ucuza kaptırdıklarını söyleyen köylü vatandaşlarımız, pazarlık yapmak şöyle dursun tüccara fiyat bile soramadıklarını yakındılar. Masrafların çok olduğunu, ancak tohum parasına çalıştıklarını anlattılar. 

İnşallah göreve geldiklerinde, köylünün haklarını koruyacaklarını söyleyen Başkan Serdar ATAY, kuracakları Meyve-Sebze hali ve kooperatiflerle çiftçinin 1 kg ürününün bile ziyan olmayacağını ve değerinde satılacağını söyledi. 

Misafir olarak programa katılan Fatih AKSU Hocaefendi de oy vermenin mesuliyet olduğunu, oylarını dosdoğru, hakkında şaibe yada şüphe bulunmayana vermeleri gerektiğini söyledi. "Sizler asillersiniz onlar size vekaleten, sizin adınıza hayır ve şer işler yapacaklar. Sizi makamından kovana değil, sizi kapıda karşılayan başkana; gece-gündüz, yaz-kış, akşam-sabah sokak sokak gezip dertleri sıkıntıları gideren bir başkan seçeceksiniz. Halkı peşinden koşturan değil, halkın ayağına giden bir başkan seçeceksiniz."dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs