AK Parti Alifuatpaşa Seçim Bürosu Açılışı Coşku Seline Döndü

Ak Parti Geyve Alifuatpaşa beldesi seçim bürosu hizmete açıldı. Açılışta AK Partililer ve başkanlar “Dombıra” müziği eşliğinde coştu.
Editör Editör

Açılış Şölene Dönüştü

Alifuatpaşa İstasyon caddesindeki seçim bürosu açılış törenine soğuk havaya aldırış etmeden gelen binlerce Ak Partiye gönül vermiş Geyve ve Alifuatpaşa’lılar, seçim bürosu açılışını şölene çevirdiler.

Ak Parti İlçe Seçim bürosu açılışına Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Belediyesi Başkanı Ş.Erkan Çalık, Ak Parti Geyve ilçesi ile Alifuatpaşa Beldesi Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı ile beraber binlerce Geyve ve Alifuatpaşa’lı Ak Parti sevdalıları katıldı.

Alifuatpaşa Kararını vermiş

Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak kısa konuşma yaparak, Görüyorum ki Alifuatpaşa’lılar kararını vermiş, Siz Murat Başkanın arkasında bu coşku seli ile durursanız 30.Mart sonrası Geyve, Alifuatpaşa yeniden doğuşunu yaşayacaktır, dedi.

Alifuatpaşalılara Teşekkür Etti

Alifuatpaşa Belediyesi başkanı Ş.Erkan Çalık Geyve ve Alifuatpaşalı Ak parti sevdalılarına hoş geldiniz diyerek yaptığı kısa konuşmasında yapılan ara seçimler sonucu değerli Alifuatpaşalıların teveccühü ile Alifuatpaşa beldesine hizmet etmeye başladıklarını, geçen bu süreçte Ak Partilisinden, Saadet partilisine kadar herkesin hayır duasını aldıklarını belirterek beldenin ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Başkan Kaya’ya Sevgi seli

Ak Partinin yeni seçim şarkısı eşliğinde Geyvelilerin adeta coşkusu, sevgi seli ile kürsüye gelen Geyve Belediye Başkanı ve Ak Parti Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, gecenin bu soğuğunda , sıcacık evinden gelerek bizleri alkışları, ıslıkları ve sevgi seli ile ısıtan Ak Partiye gönül vermiş, ülkesine, milletine sevdalı Geyve ve Alifuatpaşa’lılara teşekkür ediyorum dedi.

Kaya konuşmasında özetle şunları söyledi: ” Görüyorum ki 2014 ten 2019 tarihine kadar beraberiz, Allah utandırmasın. Bu güne kadar yaptığımız tüm hizmetlerde yardımları olan abimiz milletvekilimiz Şaban Dişli beye, İl başkanımıza, tüm bakanlarımıza,başbakanımız R.T.Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. Geyve’nin 50 yıllık hayali bu kardeşinize nasip oldu. Milletvekilimizin katkılarıyla doğalgazı getirdik. Geyve’nin içinden geçen dereyi ıslah ettik. Muhalefet adayı olarak bana ve arkadaşlarıma ettiğin bu iftiraları ispatlayamazsan Geyve’nin en namert adamı sensin. Ben bunları yapacağım diyorsun, 15 senedir niye yapmadın. Geyve Belediyesi petrolünden biz arkadaşlarımıza mazot veriyormuşuz, o kendini hatırlatıyor. Seçim beyannamemizde yapacaklarımızı açıklıyoruz: Seçimden sonra kanalizasyon çalışmalarımıza başlıyoruz. Cumhuriyet Meydanının altını 300 araçlık park, üstünü kent meydanı yapacağız. Geyve Gençlik ve Kültür Merkezi yapılacak. Geyve’ye yeni giriş ve çıkışlar kazandıracağız. Geyve Park Evleri Projesi hayata geçirilecek. Geyve Seyir Terası ve Anfi Tiyatrosu olan tesis hayırlı olsun. Tarihe saygı projemizde: Elvan Bey zaviyesi Etnografya Müzesi yapılacak. 40 yataklı devlet hastanesi ihaleye çıkıyor, ilçemize hayırlı olsun. yeni SGK binamız, 350 yataklı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ve 200 yataklı Orta Öğrenim Öğrenci yurdu hayırlı olsun. Meslek kursları ve getireceğimiz 2 fabrika ile gençlerimizi işsizlikten kurtaracağız inşallah. Geyve Meyvecilik ve Turizm Projemiz var, ürünlerimizi fuarlarda öne çıkaracağız. Murat kardeşiniz bunları söylemiş ise bunları yapar. 30 Martta ışıkları yakacağız tekrar inşallah.”

Başkan Çalık ve Oran’a Teşekkür
Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, sloganlar eşliğinde geldiği kürsüdeki konuşmasında Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle tüm anaların, bacıların günleri kutlu olsun dedi.Milletvekili Dişli Başkan çalık ile Eski Başkan Kenan Oran ve ekibine beldeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başımız dik, alnımız ak
Milletvekili Dişli, bir önceki dönemde tarihi ile şanı ile ilçe olması için verdiğimiz sözü yerine getiremedik, Adapazarı’nda Yenikent ve diğer ilçe olma için müracaat eden beldeler ile Alifuatpaşa’mızın ilçe olması yolunda verdiğimiz sözü yerine getiremedik ancak hizmet yönünde verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirdik. Allah’a şükrediyorum ki, bir defa daha bu kalabalığın karşısına başımız dik, alnımız ak olarak çıkıyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Bu birliktelik sizlere bir 5 yıl daha, yetmez bir 5 yıl daha hizmet edecek. Milletvekili Dişli, Bizler sizlerin hizmetkarlarıyız diyerek 30.Mart’ta başkanınız Murat Kaya’nın arkasında durarak sandıkları patlatıp ışıkları yeniden yakmanızı istiyorum dedi.

Kurdele Birlikte kesildi
Konuşmalarından ardından Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Ş.Erkan Çalık, Ak Parti ilçe, belde başkanları ile beraber Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını birlikte gerçekleştirildi.

Program sonunda seçim bürosu açılışına katılan konuk ve vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu.
Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs