MHP Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu Havai Fişek Gösterileriyle Açıldı

MHP Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu yatsı namazını müteakiben havai fişek gösterileriyle açıldı.
Editör Editör

Rahman ve Rahim olan Allah’ın (c.c.) adıyla sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın adıyla besmele çekerek selamlıyorum. Cümleten selamun aleyküm ve rahmetullah. cenab-ı hakk’ın rahmeti, bereketi, mağfireti hepimizin üzerine olsun. Gecemiz, mübarek, günümüz aydınlık olsun su gibi aziz hemşerilerim.

Sohbetimiz hayırlara, hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah.

Muhterem hanım kardeşlerim, komşularım, gönüldaşlarım, dava arkadaşlarım.

Öncelikle bu akşam Alifuatpaşa’da görev yapan rahmetli belediye başkanlarımızı; idris gür amcamızı, Mehmet Küçük ağabeyimizi rahmet, minnet, şükran ve saygılarımla anıyorum. Allah hepsinden razı olsun mekânları cennet olsun inşallah. 

Seçim büromuzun açılışında emeği geçen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Birçoğunuzun bildiği gibi ben bu şirin beldemizde 3 yıl gibi bir süre ailemle birlikte ikamet ettim. Rahmetli gazozcu Şakir amcanın Pakize teyzenin müftü sokaktaki evinde oturdum. Küçük oğlum taha onun evinde doğdu. 

Kıymetli hemşerilerim;

Alifuatpaşa bir tarihtir, burada bir tarih yatıyor. kurtuluş savaşı kahramanı Ali Fuat Cebesoy’un, düşman saldırılarına kahraman askerleriyle direndiği yerdir.

Sadece kurtuluş savaşı şehitlerimizin aziz hatıralarına saygı göstergesi olarak dahi ilçe yapılması gereken bir beldeyi, söz verildiği, üstüne basa basa “Alifuatpaşa ilçe olacak bundan şüpheniz olmasın!” vaatleriyle siz değerli hemşerilerimizden oy istediler. Ne oldu sonuç? 

Alifuatpaşa’nın isminden bile rahatsız olan bir anlayış geldi burayı tek mahalle statüsünde Geyve ile birleştirdi. 

Oysaki 1989 yılında Karaman’nın il olmasıyla ilçe statüsüne kavuşan yine milli mücadele kahramanlarımızdan olan Kazım Karabekir’in ismi olan 4Bin nüfuslu yerleşim yeri halen ilçe statüsünü korumaktadır. Birde dalga geçer gibi diyorlar ki; sizde ilçe oldunuz işte, Geyve’ye bağlandınız sadece isminizi kaldırdık. 

Bunların tarihe, atalarımıza, saygıları işte bu kadar! Biz vatan sevgisini daha küçük yaşlarda ülkü ocaklarından, Çanakkale Şehitleri’nin destanlarından, kurtuluş savaşı destanlarından öğrendik.

Değerli hemşerilerim;

Sizlerin mübarek oylarıyla seçimi aldıktan sonra, yapılacak olan ilk belediye meclis toplantımızda Geyve’nin ismini Geyve-Alifuatpaşa ilçesi olarak değiştirmek boynumuzun borcudur. Siz bunu yapamazsınız diyor murat kaya; öyle bir yaparız ki Allah’ın izniyle sende şaşırır kalırsın! Sadece bu mu yapacaklarımız? Hayır!

Alifuatpaşa’nın mezarının anıt mezara dönüştürülmesi,

Alifuatpaşa’ya yakışır bie merkez camiinin yapılmasında öncülük edilmesi,

Lise,

PTT binasının görevine devam etmesinin sağlanması,

Banka atm leri,

Alifuatpaşa’ya bir fakülte kazandırılması.

Şu anda görevde bulunan alifuatpaşa belediye başkanının yarım kalan projelerini; parla park projesini, mezbahane projesini bir de Sakarya park projesini daha da geliştirerek siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız inşallah.

Murat Kaya sen laf üretmekten başka bir şey yapmadığın gibi, bir de diyorsun ki ak parti adam gibi adamlarla yoluna devam eder, şükürler olsun bizi seçti diyorsun, eyyy Murat Kaya! Geyve’ye, Alifuatpaşa’ya hizmet için aday adayı olmuş, aday olmuş bütün kardeşlerimde bizde adam gibi adamız! Bunu da bilesin!

Bizden önce Geyve’ye çivi çakılmadı diyorsun, Allah’tan kork. Bak sayayım da sende öğren!

İçme suyu hattı hamzapınar-akpınar-göktepe-incebel-mayakyası-bentpınar kaynakları

Merkez Sinanbey Camii yapımında öncülük ettik siz hamiyetperver vatandaşlarımız ile beraber. Geyve Alifuatpaşamızın köylerinde onlarca cami ve kuran kursu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi

İçme suyu şehir şebekesinin değiştirilmesi değiştirilmesi 300Bin m

Altyapı’da 132000 m lik kanalizasyon hattının yenilenmesi

Yüzbnlerce m² lik kilit parke taşı

Küçük sanayi sitesi

Belediye iş hanı

Gazi Geyve iş merkezi

8 adet fabrika

Esnaflarımızın desteğiyle çarşımızın kapalı çarsı haline getirilmesi.

Kutsal gecelerde vatandaşlarımızı İstanbul’a Edirne’ye Bursa’ya götürdük.

Daha sayarım ama siz kıymetli hemşerilerimizi bu soğuk hava da daha fazla bekletmek istemiyorum. Hepinizden Allah razı olsun!

Biz yaptıklarımızı önce cenabı hakkın rızasını kazanmak sonrada aziz milletimize hizmet için yaparız. Halka hizmet Hakka hizmet inancıyla yaparız. 

Çaktığımız her çivi parti için değil millet içindir.

Sevgi ve kardeşliğin teminatı biziz.

Diyorsun ki, yok efendim Mehmet Kır mıcır davası’ndan ceza almış, evrakta sahtecilik yapmış, neden bunlar Mehmet Kır’ın başına gelmiş peki orasını da anlat Murat Kaya! 

Siz hemşerilerimizin hakkı birilerine peşkeş çekilmesin diye donatımın yeri yüzünden evrakta sahtecilik yaptı diyerek hüküm giymişim, hemşerilerim iş, aş sahibi olsun diye hüküm giydim, yine hizmet yaptığım için taş medreseye, yusufiye’ye gireceksem yine girerim!yine girerim!


Siyasi partilerin hepsini gezdi diyorsun. Biz siyasi partileri hep bir araç olarak gördük, ama ülkücülüğümüzden, vatan sevgimizden, hizmet aşkımızdan hiç bir şey kaybetmedik daha da arttı evvel Allah’ın izniyle.

Benim AKP’ye geçeceğim kuyruklu bir yalandır. Ben ülkücüyüm. Emri hak vaki olunca benim cenazemi siz hemşerilerimle beraber ülkücü kardeşlerim kaldıracaktır.

Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun. İster AK Parti’ye ister CHP’ye ister DP, ister SP, ister BBP oy versin tüm insanlarımızı Cenab-ı Hakk ın kutsal bir emaneti olarak görüyor milletimize ibadet aşkıyla hizmet etmek istiyorum.

Değerli hemşerilerim;

Önümüzdeki seçimler bir parti seçimi değil hizmet seçimidir. 

30 Martta yapılacak seçimlerde halkı Hakk’ın bir emaneti olarak benimseyen; gururla, kibirle, kimseye tepeden bakmadan ama değerlerimizden ödün vermeyen bir anlayışla yaşayan Mehmet kardeşinizi mahcup etmeyeceğinizden inancım tamdır.

Biz çıraklık kalfalık ustalık dönemimizi bitirdik. Bundan sonra yapacağımız hizmetlerle destan yazacağız inşallah.

Kimseyi kırmadım diyorsun, kırıp dökmediğin kimse kaldı mı Murat Kaya! Çevrene bir bak bakalım.

Safibey köyünden Pamukova ya bağlantı yolu ve köprüyü devlet yaptı. Onu da sahiplenme! Orada en büyük emek Safibey köylü milli emlak genel müdür muavini Mustafa Aşçıoğlu’dur.

Diyosun ki 60 kişi daha vardı Diyarbakır ziyaretinde. PKK’lı teröristlerce şehit edilen Ali Gaffar Okkan’ın kabri Hendek’te. Hendek’e milleti 2009’dan önce götürüyordun. Şimdi neden milleti hendek’e götürmüyorsun? Diyabakır’a gidiyosun?!

 Biz Geyve-Alifuatpaşa sevdalısıyız. Biz Geyve-Alifuatpaşa’nın delisiyiz. Aklımıza geleni söylemeyiz. Hırsımız aklımızın önünde değil bizim. Deli ile veli arasında da bir saç kılı kadar fark vardır. Bizim Geyve-Alifuatpaşa sevdamız. Mecnun’un Leyla’ya Tahir’in Zühre’ olan aşkı gibi kara sevdadır.

Zaten sizleri burda gördükten sonra anladım ki Alifuatpaşa’lı hemşerilerim kararını vermiş. Ve diyorum ki Maaşallah! Bu iş tamam inşallah!

Alifuatpaşalı hemşerilerimin vatan sevgisini, millet sevgisini ne yaparsan yap, ne dağıtacaksan dağıt, odun mu kömür mü, makarna mı? Ne yaparsan yap satın alamayacaksın! Geyveli, Alifuatpaşalı inanmayacak Murat Kaya, inanmayacak! Parlatepesi’ndeki yükselen Türk bayrağını indiremeyeceksin! Şu arkamızda akan Sakarya gibi gümbür gümbür geliyoruz!

Bu duygu ve düşüncelerle bu soğuk kış gecesinde ilçe seçim büromuzun açılışına katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teker teker en kalbi sevgi saygı muhabbet ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi ve hepimizi Cenab-ı Hakka, 30 Martta yapılacak olan seçimlerde de bizleri sandıkta sizlere emanet ediyorum. Hepiniz sağ olun var olun! Hayırlı akşamlar ve diyorum ki Allah yar ve yardımcımız olsun!

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

3

4

2

1

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs