Saadet Köy Gezileri Dere, Kızılkaya,Örencik

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Sayın Serdar ATAY, İlçe başkanı İrfan TUFANOĞLU ve Belediye meclis üyeleri ile beraber Kızılkaya, Dereköy ve Örencik köylerine ziyaretlerde bulundular.
Ali ARICI Ali ARICI

Köy halkı ve muhtarlar tarafından çok iyi karşılanan Başkan Serdar ATAY ve ekibi, sorunları ve dertleri birlikte tartışıp çözüm yollarını konuştular. Halka en büyük hizmetin ,en çok ödenen maaşın, en çok bereketli dönemin 54. Refahyol Erbakan Hoca hükumeti olduğunu hatırlayıp yad eden köy halkı, bu hizmetleri özlediklerini ifade ettiler. Köy Halkı, başka partilere ve kişilere saldırmadan muhabbet tadında geçen sohbet için Başkan Serdar ATAY'a teşekkür ettiler. Diğerlerinin ona buna saldırmakla, polemiklerle zaman kaybedip gittikçe büyüyen dertlerine çare olmadığını ve olmayacağını ifade ettiler. 

Bu bölgede çok genç nüfus olmasına karşın, yeni istihdam yerlerinin açılmaması sebebiyle işsizlik had safhada diyen Serdar ATAY, malesef önceki yöneticiler Geyvemize bir yatırım yapmadılar. İnşallah biz yaptığımız gibi yine yapacağız. Başta Meyve-Sebze hali olmak üzere, kooperatifler ve fabrikalar kuracağız. Müteşebbislere elimizden gelen imkanı seferber edeceğiz dedi. 

Başkan Serdar ATAY: "Bunların gerçekleşmesi için desteğinizle göreve gelmemiz gerekir. Sizleri korkutuyorlar. Saadet barajı geçemez diye. Bunların hepsi menfi propaganda. Medya bize sansür uygulamaya devam rdiyor. Son yapılan bir ankete göre; "Saadet barajı geçebilseydi, Oyumu Saadete verirdim" diyenlerin oranı % 23 tür. Bu da aslında Saadetin baraj sorunu olmadığını gösterir. Damlaya damlaya göl olur. İnşallah bize destek verirseniz, olmayan bereket, Allah'ın izniyle geri gelecektir. Saadet kazanırsa Geyve kazanacak, sizler kazanacaksınız. "dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs