Kır; Karacaören Mahallelerinde Halkla Buluştu

MHP Geyve ilçe belediye Başkan Adayı Mehmet Kır, Karacaören Köyü, Kadılar, Turplar, Macarlar ve Göynüksuyu Mahallelerinde vatandaşla buluştu.
Editör Editör

Kır, yaptığı konuşmalarda yeni çıkan büyükşehir yasası ile köylerin de Geyve'nin birer mahallesi olduğunu, Geyve'nin herhangi bir mahallesinde yapılan hizmetin diğer mahallelerde de yapılacağını vurguladı. 

Kır sözlerine şöyle devam etti: “Allah nasip ederse İnşallah yapılacak seçimlerde, mübarek oylarınızla, Belediye başkanımızı, Belediye meclis üyelerimizi, Büyükşehir Belediye başkanımızı, Büyükşehir belediye meclis üyelerimizi, muhtar ve ihtiyar heyetimizi seçmek üzere sandık başına gideceğiz. Allahü Teâlâ Yapılacak seçimleri hayırlı hizmetlere vesile kılsın.”

Kır sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz ayırımcılık yapmıyoruz. AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi, BBP'lisi, lazı, manavı hepsi bizim vatandaşımız. Göreve talibiz, halkımızın bizi göreve getirmesini istiyoruz."

Kır sözlerine devamla: “Ben buradan bütün adaylarımıza, büyükşehir adaylarımıza başarılar diliyorum, saygılar sunuyorum. Adı üstünde bu seçimler yerel seçimler, hükümet değişmeyecek. Bu seçimlerde siz kendinize en yakın sizin için, gecesini gündüzüne geçmişte ve gelecekte katacağına inandığınız, içimizden biri sizinle birlikte olmuşsa olacak bir kardeşinizi belediye başkanı seçeceksiniz. Bundan önce bizi 3 kere seçtiniz. Herkese kapımız açık olacak. Kimseye tepeden bakmayacağız.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs