YARDIMELİ DERNEĞİ GEYVE ŞUBESİNİ AÇTI.

Veren el ile alan el arasında hayır köprüsü ilkesiyle 2007 yılındakurulan yardımeli derneği yönetim kurulu üyesi Halil AYKUT ‘un ziyaretiyleGeyve şubesini açtı.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Yönetim kurulu üyesi Halil AYKUT yaptığı konuşmada:

‘’Tüm kaynaklarını “Hayrın Kuşatıcılığı” bilinciyle çalışmalarınıyapmayı hedefleyen Yardımeli; bir hayrı, hayırlı bir kaynaktan, hayırlı biryöntemle alıp, hayırlı bir hedefe ileten hayır köprüsüdür.

Kuruluşundan bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan binlercebağışçısı ve gönüllüsüyle Anadolu’dan, Balkanlar’a, Asya’dan, Afrika’ya,Ortadoğu’dan Kafkaslara on binlerce aileye, eğitim, gıda, barınma ve parayardımı ulaştırmış ve ulaştırmaya da devam etmektedir.

Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere, Filistin-Gazze veFilistin mülteci kampları, Arakan mülteci kampları, Somali, Sudan, Suriye,Pakistan, Etiyopya (Habeşistan) ve daha birçok ülkede ve bölgede yürüttüğüyardım çalışmalarıyla kapsamlı hizmet sunmanın gayreti içerisindedir.

Yardımeli Derneği, dünyanın en ücra köşelerinden de gelse,kendisine ulaşan her imdat çağrısına zamanında ve yeterli bir biçimde ulaşmanınazmi, gayreti ve çalışması içindedir.

Din, dil, ırk, renk ve ayırım gözetmeksizin ayni ve nakdi hertürlü yardımı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine en kısa ve en kaliteli bir şekildeulaştırma anlayışıyla hareket ederek ilkelerinden asla taviz vermez.’’dedi.

Geyve yönetim kurulu üyeliklerine Yasin ÇAY,Ahmet EROL.HaticeÇAY,Sadiye GÜRSOY Seçildi.Toplantıda söz ALAN Geyve Eksen Derneği temsilcisi MuhsinÇAY:denek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Muhsin ÇAY:Suriyeli mazlumlar içinyardım faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs