Kaya’nın Akdoğan Köyü Çıkartması Coşku Seline Döndü

AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkan ve yönetim Kurulu ile partili, partisiz vatandaşlar “Dombıra” müziği eşliğinde coştu.
Editör Editör

Ziyaret Şölene Dönüştü

Akdoğan Köyünde soğuk havaya aldırış etmeden gelen yüzlerce AK Partiye gönül vermiş vatandaş seçim konuşma alanını şölen havasına çevirdi.

AK Parti Geyve belediye başkan adayı Murat Kaya’nın Akdoğan Köyü programına; AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti Geyve ilçe Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı ile beraber AK Parti sevdalıları katıldı.

Akdoğan Köyü Muhtarı Erdal Üstün, kısa bir ‘Hoş Geldiniz’konuşması yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak kısa konuşma yaparak, Görüyorum ki; Akdoğanlılar kararını vermiş, Siz Murat Başkanın arkasında bu coşku seli ile durursanız 30.Mart sonrası Geyve yeniden doğuşunu yaşayacaktır.” dedi.

Başkan Kaya’ya Sevgi seli

AK Partinin yeni seçim şarkısı eşliğinde Geyvelilerin adeta coşkusu, sevgi seli ile kürsüye gelen Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, gecenin bu soğuğunda, sıcacık evinden gelerek bizleri alkışları, ıslıkları ve sevgi seli ile ısıtan AK Partiye gönül vermiş, ülkesine, milletine sevdalı Geyve Akdoğanlılara teşekkür ediyorum dedi.

Kaya konuşmasında özetle şunları söyledi: ” Görüyorum ki 2014 ten 2019 tarihine kadar beraberiz, Allah utandırmasın. Bu güne kadar yaptığımız tüm hizmetlerde yardımları olan abimiz milletvekilimiz Şaban Dişli beye, İl başkanımıza, tüm bakanlarımıza, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. Geyve’nin 50 yıllık hayali bu kardeşinize nasip oldu. Milletvekilimizin katkılarıyla doğalgazı getirdik. Geyve’nin içinden geçen dereyi ıslah ettik. Muhalefet adayı, ben bunları yapacağım diyorsun, 15 senedir niye yapmadın. Geyve Belediyesi petrolünden biz arkadaşlarımıza mazot veriyormuşuz, o kendini hatırlatıyor. Seçim beyannamemizde yapacaklarımızı açıklıyoruz: Seçimden sonra kanalizasyon çalışmalarımıza başlıyoruz. Cumhuriyet Meydanının altını 300 araçlık park, üstünü kent meydanı yapacağız. Geyve Gençlik ve Kültür Merkezi yapılacak. Geyve’ye yeni giriş ve çıkışlar kazandıracağız. Geyve Park Evleri Projesi hayata geçirilecek. Geyve Seyir Terası ve Anfi Tiyatrosu olan tesis hayırlı olsun. Tarihe saygı projemizde: Elvan Bey zaviyesi Etnografya Müzesi yapılacak. 40 yataklı devlet hastanesi ihaleye çıkıyor, ilçemize hayırlı olsun. Yeni SGK binamız, 350 yataklı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ve 200 yataklı Orta Öğrenim Öğrenci yurdu hayırlı olsun. Meslek kursları ve getireceğimiz 2 fabrika ile gençlerimizi işsizlikten kurtaracağız inşallah. Geyve Meyvecilik ve Turizm Projemiz var, ürünlerimizi fuarlarda öne çıkaracağız. Murat kardeşiniz bunları söylemiş ise bunları yapar. 30 Martta ışıkları yakacağız tekrar inşallah.”

Başımız dik, alnımız ak

Milletvekili Dişli: “ İnsanlar beşeri vasıflarla muttasıf oldukları için hata yapabilir. Ama bizler özür dilemesini de biliriz. Ancak hizmet yönünde verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirdik. Allah’a şükrediyorum ki, bir defa daha bu kalabalığın karşısına başımız dik, alnımız ak olarak çıkıyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Bu birliktelik sizlere bir 5 yıl daha, yetmez bir 5 yıl daha hizmet edecek. Milletvekili Dişli,  Bizler sizlerin hizmetkârlarıyız diyerek 30.Mart’ta başkanınız Murat Kaya’nın arkasında durarak sandıkları patlatıp ışıkları yeniden yakmanızı istiyorum dedi.

Programın bitiminden sonra; Milletvekili Dişli’ye, Başkan Kaya’ya, İlçe Başkanı Irmak’a, Köy Muhtarı Erdal Üstün tarafından hazırlanmış birer plaket ve çiçek takdim edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli

Akdoğan Köyü Muhtarı Erdal Üstün

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs