Kaya, Ceceler Köyüne Bereketle Girdi

AK Parti Geyve Belediye başkan Adayı ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ceceler Köyüne Bereket(Rahmet)le girdi.
Editör Editör

Geyve Belediye başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisinin AK Parti’li üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, AK Parti Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ile beraber Ceceler Köyünü ziyaret etti.

Başkan Kaya ve beraberinde bulunan grup Ceceler köyüne gitti. Kaya ve grubu Ceceler Köyü Muhtarı Adil Keskin ve köylüler tarafından karşılandı. Muhtar Adil Keskin gelen Kaya ve grubuna kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Yeni Büyükşehir yasası ile artık köylerin de Geyve’nin birer mahallesi olduğunu söyleyen Başkan Kaya: “Artık Ceceler Köyü ile diğer köylerde Geyve’nin mahallesi oldu. Bu mahalleler de diğer mahalleler gibi Geyve Belediyesinin hizmetlerinden istifade edecek.” dedi.

Sandık Başında Nerelere Oy Vereceklerini Açıkladı

Başkan Kaya: “Sandık başına gittiğinizde önünüze oy pusulası gelecek, muhtarla beraber 4 adet; 

1-Sakarya Büyükşehir başkanına oy kullanacağız,

2-Geyve Belediye başkanlığına oy kullanacaksınız,

3-Geyve Belediye Meclisine oy kullanacaksınız,

4-Muhtar için oy kullanacaksınız. Şeklinde açıkladı.

Başbakanın kullandığı sloganın da “Işıkları Yakın”diye olduğunu ifade eden Kaya, Büyükşehirde Zeki Toçoğlu’na, Geyve’de Murat Kaya’ya yani bize oy kullanacaksınız.”dedi.

Hedeflerinin yüksek oy oranıyla seçimi kazanmak olduğunu ifade eden AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya: "Ne söz verdiysem hepsini yerine getirdim, yerine getiremeyeceğim söz vermedim. Muhalefet iftira atarak seçmeni kandırmaya çalışıyor, asla bu tür iftiralara, yalanlara inanmayın. Gecenin ikiside olsa ihtiyacınız olduğunda yanınızdayım. Tek amacım hizmet etmek. Yakında elimdeki belgeleri kamuoyuyla paylaşacağım. Kalfalık döneminde daha çok hizmet ederek açıkladığımız projeleri tek tek uygulayacağız" 

Geyve’de Şimdiye Kadar Yapılamayanları Allah Bize Nasip Etti

Başkan Kaya köy ziyaretleri sonunda ki açıklamasında şunları söyledi: “Biz siyasette her zaman samimiyetten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bizlere nasip etti. Ya Bismillah diyerek seçim startımızı verdik. Geyve’de Huzura ve Hizmete Devam. Ceceler ile diğer köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın teveccühleri bizleri çok memnun etti. Tüm vatandaşlarıma teşekkür ederiz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız AK Hizmetlerle tanıştılar ve tanışmaya devam edecekler.”dedi.

Gelenlere Teşekkür Etti
Başkan Kaya yaptığı konuşmasında; yaklaşan yerel seçimler ve Büyükşehir Belediyesine bağlanmak konusunda bilgiler verdi. Yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Büyükşehirden isteklerinin yerine getirilmesini talep ettiğinde elinin güçlü olmasını yani güçlük bir destek almasının önemini açıkladı.

Programın bitiminden sonra yaptığı kısa açıklamasında Başkan Murat Kaya: “Ceceler Köyüne yaptığımız gezide bizleri yalnız bırakmayan partili arkadaşlarıma teşekkür ederiz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs