Kır, Ceceler Köyünde Halka Hitap Etti

MHP Geyve ilçe belediye başkan adayı Mehmet Kır, Ceceler köyünde halka hitap etti.
Editör Editör

Muhterem hanım kardeşlerim, komşularım, gönüldaşlarım, dava arkadaşlarım.

Şunu bütün Cecelerli analarımın bacılarımın büyüklerimin bilmesini isterim ki Allah insanları denemek için ya para verir ya da makam, murat kaya bu makam sana çok geldi. bu elbise sana bol geldi. 

Değerli hemşerilerim sizler beni yıllardır biliyorsunuz. Biz kibirlenmeden,büyüklenmeden yolumuza devam edeceğiz. Kibirlenen ve böbürlenenleri şüphesiz ki Allah da kulda sevmez. hava atmak yok caka satmak yok! el ele, gönül gönüle olacacağız inşallah her zaman ki gibi.

Eyy murat kaya, sen budama yapmak için sabahın seherinde ,ayazda çoluk çocuğunun rızkını temin etmek için ellerin donması ne demek bilir misin?

Belki 5 sene önce az çok biliyordun ama sen koltuğu ısıtmalı audi lere binerken benim Akdoğanlı anam bacım kardeşim soğuktan titreyerek ekmek davası için çabalıyordu.

Değerli hemşerilerim, her evde tencere az çok kaynıyor benim temennim evlerimizde dert kaynamasın. eğer bir evde dert kaynıyorsa bilin ki ertesi gün dert kaynayan evde Mehmet Kır olacak bundan da kimsenin şüphesi olmasın.

Dün akşam murat kaya buraya geldi, kendi yaptıklarından çok başkalarının yaptıklarını anlattı gitti. sen zaten çok seviyorsun başkasının ağzıyla konuşmasını.

Diyorsun ki Mehmet Kır çarşı da dükkân sattı. Murat kaya çarşı içindeki tuvaletin arkasındaki yolu sen satmadın mı?

Mezarlık yanında ki belediye ye ait arsayı 40 milyara satmadın mı?

diyorsun ki sen ne yaptın Geyve için . Bak sana iyice tarif edeyim de gör.

Sen o Ceceler de ki bağ evinde mangal yapmaya gidiyosun ya

görüyor musun sanayi sitesini?

Görüyor musun fabrika bacalarını?

Görüyor musun camilerin minarelerini?

Görüyor musun kapalı pazar yerini? hani şu altında konuşma yaptığın yeri.

Görüyor musun Mehmet Akif Ersoy kültür merkezini?

Görüyor musun Geyve Meslek Yüksek Okulunu?

Camileri halk yapar diyorsun doğrudur. Hamiyetperver Müslümanların sayesinde yapılır. Ben hep şunu söyledim bizim öncülüğümüzde gayretlerimizle ve hamiyetperver Müslümanların sayesinde yapıldı o camiler. Ama sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun.

Artık bu tariften sonra da göremiyorsan benim diyecek hiç bir şeyim yok!

Başkan olduktan sonra ilk önce kendi dükkanının önüne sonrada kendi halı sahanın önüne parke yapan devamını da yıllarca yapmayan bir zihniyetten bu beklenirdi zaten.

Geyve’de dereleri ıslah ettik diyosun. Lağım kokuyordu Geyve diyosun. Sen önce hafızanı tazele bakalım murat kaya, 2004 yılında göreve geldiğimizde biz ıslah etmedik mi? Yüzbinlerce metrelik kanalizasyon sistemini biz kurmadık mı? Allah’tan kork

Murat kaya diyor ki ben 200 kişiye makam şoförü yapacam 300 kişiye zabıta olacaksın diye söz vermişim. ya sayın kardeşlerim mümkün mü böyle bir şey? Ben hiçbir zaman böyle bir söz vermedim vermemde. sen yalancı arıyorsan müfteri arıyorsan aynaya bak aynaya!

Alt yapı sorunlarını su sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz evvel Allah’ın izniyle.

Ceceler köyümüzün imam odasını ve sosyal tesisini vücuda getireceğiz evvel Allah’ın izniyle.

Sabah kalkıyorsun Mehmet Kır, akşam yatıyorsun Mehmet Kır. Sen misin muhalefet ben miyim anlayamadık. Sanki şuan belediye başkanı benim, muhalefet partisinden aday olan sensin. 

2009 seçimlerinde Mehmet Kır’a gönül vermiş insanları kandırmak için Mehmet abim, Mehmet abim diye ağzından düşürmüyordun. şimdi o Mehmet kır, ulan mehmet kır mı oldu? Sen Geyveli-Alifuatpaşalı hemşerilerimin bize karşı olan sevgisini muhabbetini gördükçe bana ve gönüldaşlarımı çekemiyorsun.

Çıkıyorsunuz r. isimli bir şahıs ak parti arabalarına silah çektiğini açıklıyorsunuz. eğer gerçekten böyle bir kişi varsa benimle veya milliyetçi hareket partisiyle bağını neye dayanarak kuruyorsunuz. eğer bu söylediklerini ispatlayamazsan, iftiracısın murat kaya!

Şimdi Murat Kaya madem her şeye cevabın var, ben sütten çıkmış ak kaşığım diyorsun, şunlara da cevap ver bakalım…

Şahsım ve Geyve-Alifuatpaşa Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren hemşerilerimizle yaptığımız esnaf ziyareti sırasında senin kendi araban olan Volkswagen minibüsün, bizi gelip Alifuatpaşa’da son ses müzik açıp taciz etmedi mi? sor bakalım o minibüsün şoförüne.

Resmen beni ve seçmenimi rahatsız etmek ve huzurumuzu bozmak için, bir provokasyona mahal vermek için sen ve yandaşların huzursuzluk çıkarmak için ellerinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Hala da huzurdan hizmetten bahsediyorsunuz. 7,5 yıl ak parti ilçe başkanlığı yaptın 5 yıldır da Geyve belediye başkanısın, şu anda 7500 kişi icra kapılarında Geyve Belediyesi’nin hizmet binası 5 Martta icra yoluyla senin yüzünden satıldı. o çok met ettiğin Geyve Belediyesi binasında beli silahlı militanlar milletimle senin aranda dört duvar ördüler. Sokaklar işsiz gençten geçilmiyor. evlerde aş yerine dert kaynıyor. Yolsuzluktan yoksulluktan, işsizlikten aşsızlıktan adil hizmet alamayan hemşerilerimizin çoğu huzursuz. Bu mu huzur ve güvenin devamı? Bu mu hizmetin devamı? 

Bu duygu ve düşüncelerle bu soğuk kış gecesinde toplantımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teker teker en kalbi sevgi saygı muhabbet ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi ve hepimizi Cenab-ı Hakk a, 30 martta yapılacak olan seçimlerde de bizleri sandıkta sizlere emanet ediyorum. Hepiniz sağ olun var olun! Hayırlı akşamlar ve diyorum ki Allah yar ve yardımcımız olsun!


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER








#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs