METEM'den Şehitleri Anma Programı Yapıldı

Geyve METEM, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda 'Şehitleri Anma' programı düzenledi.
Editör Editör

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapılan Tören programına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Geyve MEM Mehmet Salih Canbal,Geyve Jandarma bölük komutan vekili Üstğm. Abdülkadir Taha Kılıç, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. METEM Müdürü Baş Yardımcısı Hüseyin Avni Çalışkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Geyve METEM Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Adem Yılmaz, METEM öğrencisi Koray Güner'in klarneti eşliğinde "Cenk Şiiri" okudu.

Slayt gösterilerinin ardından 'Çanakkale Şehitlerine' şiiri yorumlandı. 

İlçede yapılan "Çanakkale Zaferi" konulu şiir, kompozisyon ve resim dallarında yapılan yarışmada 1-2 ve 3. lük alan öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilerin sunduğu "Çanakkale Geçilmez" adlı piyes büyük ilgi ve beğeni topladı.

Şiir dalında 1. olan öğrenciler; Ortaokullarda: Nur Sena Öyme-Kozan Mah. Mehmet-Ayşe Akgül, Liselerde: Büşranur Çekitaş-Geyve METAL=Anadolu Sağlık Meslek Lisesi.

Kompozisyon dalında 1. olan öğrenciler; Ortaokullarda: Elif Aksa-Geyve Atatürk Ortaokulu, Liselerde Gökçe Hilal Eser-Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi.

Resim dalında 1. olan öğrenciler; Ortaokullarda: Rabia Koç-Geyve Ortaokulu, Liselerde Recep Yılmaz-Geyve METEM.

Şiir dalında 2. olan öğrenciler; Ortaokullarda Sevde Bozdağ-Geyve Kazımpaşa Ortaokulu, Liselerde Hacer Nur Nuray-Geyve METAL=Anadolu Sağlık Meslek Lisesi.

Kompozisyon dalında 2. olan öğrenciler; Zeynep Subaşı-Geyve Ortaokulu, Liselerde: Senem Kurşun-Geyve Anbadolu Lisesi.

Resim dalında 2. olan öğrenciler; Ortaokullarda: Sevde Bodur-Alifuatpaşa Ortaokulu, Liselerde: Burak Besen-Geyve METEM.

Şiir dalında 3. olan öğrenciler: Ortaokullarda: İsa Aslan-Kozan Mah. Mehmet-Ayşe Akgül Ortaokulu, Liselerde: Sümeyye Dilek-Geyve Anadolu Lisesi.

Kompozisyon dalında 3. olan öğrenciler: Ortaokullarda Büşra Çankaya-Geyve Atatürk Ortaokulu, Liselerde: Büşra Sarı-Geyve METEM.

Resim dalında 3. olan öğrenciler: Ortaokullarda Halil İbrahim Avcı-Karaçam Mah. Şehit Recep Demir Ortaokulu, Liselerde Muhammet Özer-Geyve METEM.

Birincilik ödüllerini, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, ikincilik ödüllerini Geyve Jandarma bölük komutan vekili Üstğm. Abdülkadir Taha Kılıç, Üçüncülük ödüllerini ise

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya verdi. Program ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs