Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Salih Canbal görevine başladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

MEHMET SALİH CANBAL KİMDİR?

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Salih Canbal: 1975 yılında Ankara´da doğdu. İlk ve ortaokulu Kilis ilinde, Lise eğitimini Ankara´da tamamladı. 1997 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanını 2013 yılında tamamladı.


Siirt Kurtalan çok Programlı Lisesinde Öğretmenlik ve Alan Şefliği yaptı. Karasu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Elektrik Öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı, Teknik Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Şube Müdürü görevinde bulundu. Bakanlığa bağlı çeşitli görevlerde koordinatör olarak çalıştı. 

Halen Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır.Evli ve iki çocuk babasıdır.


EĞİTİME TAM DESTEK

Geyve MEM Mehmet Salih Canbal: "Benim birinci meselem eğitim- öğretimdir. Geyve insanı da eğitim- öğretime sahip çıkmaktadır. Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık'ın önderliğinde geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız.


HEDEFİMİZ BAYRAĞIN ÇITASINI YÜKSELTMEK
Amacım Geyvelilere hizmet etmektir. Bu hizmeti yapabilmek için idareciler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler birlikte çalışmalıyız. El ele verip birlikte gayret gösterirsek, öğrencilerin başarı seviyesini, dolayısıyla bayrak yarışındaki Geyve'nin çıtasını daha da yükseltiriz. Değerli öğrencilerimize derslerinde başarılar dilerim.


ÖĞRETMENLERE SESLENİŞ

Değerli öğretmen arkadaşlarım, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayatına yön verme çağı sizinle beraber geçirdikleri çağdır. Sizlerden isteğim; onları iyi ahlaklı, iyi vatandaş, iyi insan olarak yetiştirmenizdir. Bu alanda her zaman sizlerin yanınızda olacağım. Beraber çalışacağımız öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Benden evvel Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Sayın Beşir Nalbant, Alaattin Dişli ve ismini bilmediğim değerli büyüklerime yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Vefat etmiş olanlara Allah'tan rahmet, sağ olanlara hayırlı ömürler diliyorum. 


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs