Ömer ERDEM Ömer ERDEM Sözün Gücü

Milletimizin 30 Mart Cevabιna Dair…

Yanlιş hesap Tayyibi devirmek beyler,
Temmuz sιcağιna kar mι dayanιr.
Kaset, montaj. Şantaj acâyip şeyler,
Hiç düşünmediler Millet uyanιr.

Sen ayrιlma şefkatten dilinde dua,

Beddua okuyan diller utansιn!

Yüreğinde sevgi, gönlünde şuâ,

Millete uzanan eller utansιn!


Sen yak lâmbalarι karanlιk bitsin,

Güneşi yangιn sanan bunak utansιn!

Neo-con severler defolsun gitsin,

Yalancιya aldanan ahmak utansιn!


Sen nâdide eserleri bir bir yola diz,

Yola ateş saçan nâdan utansιn!

Sadece Tevhide boyun eğdik biz, 

Dinini güce satan hâman utansιn!

Evet uzunca bir süredir herkes konuştu. Ama ne konuşmalar… Aslιnda bunlar sadece konuşmalardan ibaret değildi. Bunlara çok yabancι da değildik. Ne zaman Türkiye silkinip toparlanmaya kalksa hemen bir yerlerden „“düğmeye“ basιlιr ve bu kutlu yürüyüşe bir şekilde engel olunurdu. Bu defa da öyle olmasι için çok büyük çabalar harcandι.

Taksim Gezi Parkι Ayaklanma Denemesi
Öncelikle bu ülkenin en naif kesimi olan gençler kullanιlmak istendi. Zamanιnda „iritica“ diyerek „öcü“ ilân ettikleri „yeşili“ bahane ederek darbeleri fiilen yaşamamιş gencecik yavrularι haince bir örgütleme yöntemiyle örgütleyerek ayaklandιrmaya kalkιştιlar. Aralarιna saldιklarι „solcu-sosyalist, emperyalist ve devrimci teröristlerle“ birlikte İstanbulumuzun bir bölgesini yağmaladιlar. Adeta işgal görüntüsü vererek polis ve esnafa saldιrdιlar. Dahasι uluslararasι şebekelerle işbirliği yaparak ülkemizin imajιnι zedelemek için kan dökmeye kalkιştιlar. Uzunca bir süre bu ayaklanma yoluyla sonuç almaya çabaladιlar. Ancak ülkeyi idare eden kadrolarιn „Dik Duruşu“ , cesaret ve basireti ile buradan bir sonuç alamadιlar.

Sonrasιnda „marksist eskileri liboş yarι aydιn milletinden uzak gavur aşιklarιnι“ devreye sokarak mevcut hükumeti işbaşιndan uzaklaştιrmaya çalιştιlar fakat buradan sonuç almak zaten imkansιzdι. Milletin burun kιvιrdιğι „üç-beş çapulcu“ ve kaleminden kan damlayan „köşe azmanlarι“ ile sonuç almak elbette ki mümkün olamazdι. Millet iradesini fotür şapkasι olmayan „yiğit“ bir adama teslim etmişti. Emanetini koruyacağιndan emindi. Nitekim o da öyle yaptι. Ve bu gayr-i nizami harbin çaylak askerlerine pabuç bιrakmayacağιnι dost düşman herkese gösterdi.

Ancak Türkiyenin yükselişinden öylesine muazzam bir rahatsιzlιk vardι ki karşι tarafιn pes etmeye niyeti yoktu. Baktιlar ki „diktatör“ demek, ağιz dolusu hakaret etmek, kan kusan kalemlerden „irin" enjekte etmek de işe yaramιyor. O zaman dediler ki yine en kadim taktiklerden biri olan „kaleyi içerden yιkma“ stratesini uygulayalιm. Ve tam 40 yιldan bu yana besleyip büyüttükleri devletin hemen her kademesinde yerleşmiş bulunan ve kene gibi sülük gibi, bιtrak gibi ülkeyi sarmιş bulunan ve hatta çeşitli imajinasyonlarla millete de sempatik gösterilmiş bulunan „karanlιk yapιya“, haydi göster bakalιm hünerini diye emir verdiler. Tam bir „Din Baronu“ haline gelmiş bulunan bu yapι devlette bulunan bütün görevlilerine emirler vererek mevcut iktidarι düşürmek üzere harekete geçirdi. Tam bir „psikolojik terör örgütü“ gibi çalιşan ilgili yapι hemen harekete geçti. Önce polisler yιllardιr biriktirdikleri dinleme kasetlerini gerekçe gösterip „abi savcιlar“la beraber „imam hakimleri“ devreye sokup televizyonlar eşliğinde soysuz bir şekilde sözümona yolsuzluk harekâtιna giriştiler. Devasa şirketler ve medya organlarι ile içerden ve dιşardan bütün şer odaklarιnι yanιna alan Pensilvanya dört koldan saldιrιya geçerek millet iradesine tahakküm etmeye çalιştι. Neticede ülkemiz bir hafta içinde milyarlarca dolar zarar ettirildi. Milletin cebinden bu paralar çalιnmιş oldu.

Hükumet bütün bu olup biten „ahlâksιz girişimi“ elbette oturup seyretmedi. Milletin emanetine sahip çιkmak için tedbirler aldι. Fakat Pensilvanya hiç pes etmedi. Emre itaat etmesi gerekirdi. Onu orada saklayan güçler Hükumeti indirmesini bekliyordu. Nitekim onlar da bu defa „beddua“ seanslarιna giriştiler. Yine olmayιnca montajlar, dublajlar ve kasetler ortalιğa saçιldι.

17 Aralιk tarihinden itibaren Pensilvanya, MHP, CHP, Neo-Con lar, MOSSAD, CiA, ululararasι medya ve bizdeki yandaş-.candaş medya ile birlikte “topyekun” bir savaş başlatιldι. Yaklaşιk 2 ay boyunca ülkede adeta “terör” estirildi. Tek hedef milletin iradesini gaspetmekti. Ne zaman ki seçim sathι mailine girildi işte o zamana kadar savunmada kalan millet meydanlara inerek iradesini bu “müstevli iştahlιlara” asla teslim etmeyeceğini haykιrmaya başladι. Dιşardan ve içerden yapιlan bu yoğun ve ahlâksιz saldιrιlara karşι koyacağιnι seçtiği kadrolarιn sonuna kadar arkasιnda duracağιnι ispat etti. Ve millet onlara siz bütün bir dünyayι bile arkanιza alsanιz yine de başaramayacaksιnιz mesajιnι net bir şekilde vermiş oldu. 23 mart tarihinde yapιlan İstanbul mitinginde basiretli halkιmιz adeta bir okyanus gibi meydanlar aktι ve karşιma dikileni yakιnda “sandιkta boğacağιnιn” mesajιnι gür bir sesle iletti.

Meydanlara sιğmayan bu halk, o muazzam coşkunun yarιsιnι bile sandιklara yιğarsa sandιklardan ιşιk saçιlacak ve herkes görecek ki evet artιk o eski Türkiye yok. Peki vaz mι geçecekler, yok bence vazgeçmezler. Ama derslerini alacaklar. 31 Mart Ülkemiz için yepyeni gelişmelere sahne olacak ve bu “kutlu yürüyüş” asla durdurulamayacak. Bütün engeller milletimizin engin basireti ile aşιlmιş olacak.

Herkes konuştu.Millet dinledi. Şimdi konuşma sιrasι millete geldi. Yanlιz millet sandιkta konuşacak. Daha önce denenmiş bütün bu çirkin oyunlara, sahte kumpaslara, ayak oyunlarιna millet öyle bir cevap verecek ki bütün dünya bunu duyacak. Peki, millet konuşunca alüftelerin uçkur lastiğinden daha gevşek ağιzlara sahip olan bu karanlιk kafalar susacak mι dersiniz? Hayιr bence susmazlar. Zira onlarιn zaten millet diye bir dertleri yoktur. Gerekirse onlar da millete „bidon kafalι“ yahutta „göbeğini kaşιyan adam“ demeye başlarlar.

Son Söz
Yanιlmιyorsam en son yazdιğιm yazιda olacaktι, mahalli seçim olmasι ve 2009 seçimlerinde Ak Partinin %38.8 oy almιş olmasι münasebetiyle bu seçimlerde oylarιnι 9 puan atιrarak %47.6 ya çιkaracağιnι yazmιştιm. Ancak zaman yaklaştιkça ve meydanlardaki coşkuyu gördükçe ve hele de İstanbul mitinginden sonra tahminimi revize etmek zorunda hissettim kendimi. Bu yazι yayιnlandιğιnda belki de seçim yapιlmιş ve bitmiş olacak. Bence Ak Parti son genel seçim oranιna yakιn bir oy almayι başaracak. En son tahminim Ak Partinin %49.3 nisbetinde oy alacağιdιr. Milletimize ve memleketimize hayιrlι olsun.

Baki Selam ve Saygιlarιmla.


Ömer Erdem

#

YAZARIN SON YAZILARI

Batının Çatışmacı zihniyeti

Batının Çatışmacı zihniyeti

Kaybedenler Kulübünün Benzemez Mensupları

Kaybedenler Kulübünün Benzemez Mensupları


DininGüncellenmes ive Ilahiyatçılar

DininGüncellenmes ive Ilahiyatçılar

Esas Duruş İlkesi…

Esas Duruş İlkesi…

Müslüman Dünyasında Ahlâk Krizi

Müslüman Dünyasında Ahlâk Krizi

Seçimler Yaklaşırken…

Seçimler Yaklaşırken…

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs