CHP'de 'Ecevit Keleş' hüsranı!

30 Mart seçimlerinde en büyük darbeyi CHP adayı Ecevit Keleş aldı. Seçimlere Keleş ile giren CHP oyların ancak yüzde 9.5'ini alabildi..
Ali ARICI Ali ARICI

Yerel seçimlerde CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ecevit Keleş, dönemin başbakanlarından rahmetli Bülent Ecevit'in sloganı 'Umudumuz Ecevit' diye mavi gömlekle katıldığı seçimlerde iddialı bir portre çizmişti..


Elinde kendi yaptırdığı anket sonuçlarıyla ''Ak Parti'nin 4 puan gerisindeyiz 'diyerek iddiasını sürdüren Ecevit Keleş'li Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya'da tarihi bir hezimet yaşayarak sadece oyların sadece yüzde 9.5'ini aldı..


Oysa Cumhuriyet Halk Partisi 2011 seçimlerinde bu oyların 3 katı bir oy alarak Sakarya'dan bir milletvekili çıkartmıştı..


Bu sonuçlarla 2015 yılında milletvekilligi seçimleri için CHP'de birinci sıra adaylığını planlayan Ecevit Keleş için CHP'de siyaseti yaşantısı da bir anlamda belirsizliğe girmiş oldu.


Yani bir anlamda 2011 yılında Sakarya siyasetie giren Ecevit Keleş 3 yıl sonra 2014 yılında siyasetin acımasız çarkında ögütülmüş bir isim olurken CHP Milletvekili Engin Özkoç'un önündeki bir engelde ortadan kalkmış oldu..


Bu sonuçla CHP'de Sakarya tarihinde en kötü seçim sonucu alan bir isim olan Ecevit Keleş'in siyaseti bırakması bekleniyor..

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs