Ecz.Sebati Koçsar, Mazbatasını Aldı- VİDEO


Geyve belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sebati Koçsar, halkıma hizmet etmek için göreve talip oldum, dedi.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

HİZMET YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Sebati Koçsar: “Bize bu kutsal görevi layık gören Geyve ve Alifuatpaşa halkına teşekkürlerimi arz ediyorum. Allah ömür verirse 5 yıl boyunca halkımızın hizmetinde olmaya söz veriyorum. 


Özellikle Alifuatpaşa’nın eksiklerini biliyorum. Bu eksikleri hem Geyve belediye meclisinde hem de Sakarya Büyükşehir Belediyesi meclis toplantılarında dile getireceğim ve yöremize hizmet yapılması için çalışacağım.


Alifuatpaşa’mızın birinci meselesi içme suyudur. Evlerdeki musluktan arıtılmış suyun akması için her türlü girişimde bulanacağım. 


FAYDALI HİZMETE EVET, ZARALI İŞE HAYIR

Geyve belediye meclisi ve Sakarya Büyükşehir meclis üyeliğine seçilen arkadaşları tebrik ediyor, başarılı işlere imza atmalar için Cenab-ı Allah’tan yardım niyaz ediyorum. Halkımız bize muhalefet görevi vermiştir. İktidarın yapacağı faydalı işlere destek olacağız. Eksik, yanlış ve hatalı bir iş yaptıklarını gördüğümüz zaman uyarıda bulunup, yapıcı muhalefet edeceğiz.” dedi.



Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber



Sebati KOÇSAR, Bünyamin ÇETİNKAYA
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs