Orhan Karaman ve Ekrem Uzunal toprağa verildi

Geyve İlçesindeki Bir Parkta İki Grup Arasında Çıkan Silahlı Çatışmada Ağır Yaralanan iki kişi, Tedavi Gördüğü Hastanede Yaşamını Yitirmişti.
Editör Editör




Orhan Karaman







Çevik Kuvvet güvenlik önlemi aldı







Edinilen bilgiye göre, dün ilçe parkında iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan Ekrem Uzunal ve Orhan Karaman (23)tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatlarını kaybettiler. Uzunal'ın ve Karaman'ın cenazesi cumhuriyet savcısının talimatıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.




Adli Tıp Kurumundan Geyve'ye getirilen Orhan Karaman dün Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Geyve mezarlığında toprağa verildi.Ekrem Uzunal'ın (35)cenazesi yakınlarının uzaktan gelmesi dolayısıyla 1 gün bekletilip bu gün Merkez Camiinde ikindi namazına muteakip kılınan cenaze namazından sonra Geyve Şehir Mezarlığına defnedildi.Çevik Kuvvet ekipleri güvenlik önlemi aldı.




Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin iki kişinin ölümü ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada gözaltına alınanların sayısının 7'ye yükseldiği bildirildi. Geyve ilçesindeki bir parkta dün meydana gelen olayda iki iş yeri sahibi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kavga çıkmıştı. Kavgaya iş yeri sahiplerinin yakınları ve arkadaşlarının da karışması üzerine kavga silahlı çatışmaya dönüşmüştü. Çatışmada Orhan Karaman, Ekrem Uzunal, İbrahim Y. ve Dursun Y. yaralanmıştı. Yaralılardan Orhan Karaman ve Ekrem Uzunal kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.




 Çatışmada ağır yaralanan İbrahim Y. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken diğer yaralı Dursun Y. ise taburcu oldu. Dursun Y. polis tarafından gözaltına alındı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs