Polis Bayramı Kutlandı



Geyve’de polis teşkilatının kuruluşunun 169.yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Cumhuriyet Meydanında yapılan törende,  Trafik Polisi Memuru Neslihan Kaya sunuculuğu başarıyla yaptı. Törene Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Lütfü Varol, Cumhuriyet Savcısı Ekrem Karadere, İlçe Emniyet Müdürü Halil Bayar, siyasi parti temsilcileri, MEM Mehmet Salih Canbal, daire amirleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.


Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve Garnizon Komutanı Yzb. Lütfü Varol, emniyet teşkilatını tebrik etti.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra İlçe Emniyet Müdürü Halil Bayar, günün anlam ve önemini belirten konuşmada özetle şunları söyledi: Bugün Türk milletinin sevgisini kazanmış olan polis teşkilatının kuruluşunun 169.yıl dönümüdür. Polis teşkilatı, ülkemizde önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bizler, mazlumun yanında, suçlunun karşısındayız.”dedi.

 

Kutlamalar İlçe Emniyet Müdürlüğünde devam etti. Emniyet teşkilatı, bu mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan davetlilere börek, tatlı, meyve suyu gibi çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Sunucu Neslihan KAYA

İlçe Emniyet Müdürü Halil BAYAR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs