Öğretmenler, Öğrencisine Çiçek Verdi

Geyveli öğretmenler, öğrenci servis aracında yaralanan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Büşra Akçay’ı evinde ziyaret edip, çiçek verdi.
Editör Editör

Bir süre önce  öğrenci servisine TIR’ın çarpması sonucu yaralanan Büşra Akçay, Çamlık Köyünün Ercek Mahallesindeki baba evinde istirahat ediyor. 

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan ve öğretmen Alaattin Balcı öğrencileri Büşra Akçay’ın evine gitti.

Öğretmen Alaattin Balcı:” Büşra’ya Geyve İlköğretim Okulunda okumayı yazmayı ben öğrettim.”dedi.


MADALYA

Büşra’nın odasındaki duvarda asılı madalyayı gören Öğretmen Mehmet Aydoğan, bu madalya Osmangazi Okulu hatırası mıdır, diye sordu. Büşra Akçay: “Evet Hocam, Osmangazi İlköğretimokulunda okurken şiir yazma yarışmasında birinci olmuştum. Okul müdürümüz olarak bu madalyayı siz vermiştiniz.Ben de 5 senedir bu madalyayı saklıyorum.”deyince, duygusal anlar yaşandı.  


SEVİLEN ÖĞRENCİ

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Ahmet Akkuş:” Büşra, çalışkan ve terbiyeli oluşuyla okulumuzun sevilen öğrencisidir. Trafk kazası geçirmesine çok üzüldük. İnşallah kısa zamanda iyileşip, tekrar aramıza dönecektir.”dedi

Büşra Akçay ile annesi ve babası öğretmenlere teşekkür ederek, ziyaretten memnun kaldıklarını belirttiler.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

m

Büşra Akçay 12 Haziran 2009'da madalya aldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs