Akgüneş’ten Gazipaşa’ya Destek

İstanbul’da faaliyet gösteren ‘Geyve Eğitim Yardımlaşma Tanıtım ve Kültür Derneği’ Geyve Gazipaşa İlk ve Ortaokulu’na elektronik eşya ve kırtasiye yardımında bulundu.
Editör Editör

Dernek başkanı Oya Sezer Akgüneş ile Dernek Üyesi Olcay Çoban beraberinde getirdikleri, 2 adet bilgisayar, kırtasiye malzemesi ve eğitim materyallerini Gazipaşa Okul Müdürü Ali Aydoğdu’ya teslim etti.

Akgüneş yardımların devam edeceğini ifade ederek; “Dernek yönetimi olarak düşündüğümüz yeni projelerimizi okul yönetimiyle paylaşacağız.”dedi.

Gazipaşa Okul Müdürü Ali Aydoğdu: “Dernek yönetimi her zaman olduğu gibi bu seferde bizleri ziyarete gelirken eliboş gelmediler. Bize getirip hibe ettikleri malzemelerden dolayı kendilerine müteşekkiriz.”dedi.

Okul Aile Birliği başkanı Sami Bölükbaş: “Dernek başkanı Oya Sezer Akgüneş bizleri her ziyaret edişlerinde mutlaka okulumuza destek vermiştir. Daha güzel günlerde birlikte olmayı diler, kendilerine okul aile birliği adına ve dernek yönetimine çok teşekkür ederiz.”dedi. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Oya Sezer Akgüneş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs