Örnek Okul METEM

Geyve METEM öğrencilerinin hazırladığı proje Sakarya il birincisi oldu.
Editör Editör

726 PROJE KATILDI

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal konuyla ilgili şunları söyledi: Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü ile TOYOTA fabrikasının iş birliğiyle düzenlenen 9.liseler arası proje yarışmasına 726 eser katıldı. 20 proje sergilenmeye layık görüldü. 20 projenin 7 tanesini METEM’deki öğrencilerimiz hazırladı.

 

METEM’in ALDIĞI DERECELER

*Helal Elektrik Projesi-otomasyon dalında 1.oldu,

*Balıklar Ölmesin Projesi-çevre dalında 3.oldu.

Ayrıca METEM’in hazırladığı projeler ilde iki tane  4 üncülük, 6 ve 7’incilik ödülüne layık görüldü. Ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve TOYOTA genel müdürü ve ceo’su Orhan Özer verdi.

 

MİLLİ EĞİTİM’den METEM’e TEŞEKKÜR

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdürü Tekin Bayer’e, rehberlik eden öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.

 

PROJE ÜRETEN OKUL

Geyve METEM müdürü Tekin Bayer:” Birincilik ve üçüncülük ödülüne layık görülen eserlerimizin özelliği şudur:

 1.Helal Elektrik projesi: Kaçak elektrik kullanımını engellemektedir.

3.Balıklar Ölmesin projesi: Sapanca gölündeki suyun azalması ve balıkların ölmesi öğrencilerimizin dikkatini çekmiş. Bunun için göldeki oksijen miktarını artırıcı bir proje hazırladılar. Hazırlanan projeler katılımcılar tarafından çok beğenildi. Öğrencilerimizin başarısı bizleri sevindirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum.

 

HEDEF DÜNYAYA AÇILMAK

METEM müdürü Tekin Bayer konuşmasını şöyle sürdürdü: birinci öncülüğümüz; gelecek yıl yapacağımız projelerle dünyaya açılmaktır.  Proje çalışması, öğrencilerin bilgi, beceri ve uygulama kabiliyetini artırıyor. Aynı zamanda gelecekteki hayat mücadelesini öğreten felsefesiyle projeler çok önemlidir. Bunun için ulusal ve uluslar arası projeler yapmaya devam edeceğiz.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Tekin BAYER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs