HEM'in Avcılık Kursu Sona Erdi

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Sakarya İl Çevre ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle açılan”Avcı Eğitimi” kursu sona erdi.
Editör Editör
İl Çevre ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri; Faruk Bucak ile İsmail Engin Yılmaz, Jandarma Ast Sb. Uzm. Çvş. Hüseyin Erzurum ile İlçe MEM Eğitim Hemşiresi PInar Demiral tarafından Merkez Binada açılan kursta kursiyerlere avda güvenlik ile ilgili bilgiler, ekoloji, av silahları, avcılığın tarihi, av ahlakı, av köpekleri, çevre, avcılığın felsefesi ve sağlık bilgileri konularında eğitim verildi.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından kursiyerler sınava tabi tutulup ve başarılı olanlar avcılık sertifikası almaya hak kazandı. Geyve Kaymakamlık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Sakarya İl Çevre ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle açılarak "Avcılık Eğitimi”kayıt yaptıran kursiyerlerin katıldığı Avcı Eğitimi Kursu 06 Nisan 2015 Pazartesi günü başlamıştı.
 
Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE HABER #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs