Kaymakam Memiş'e Milis Kuvvetleri'nden Hoşgeldiniz Ziyareti

Milis Kuvvetleri, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş'i makamında ziyaret ederek "Hoş Geldiniz" dedi.
Editör Editör

Geyve İlçesinde Kaymakamlık görevine başlayan, İlyas Memiş'i, Geyve Milis Kuvvetleri başkanı Hüseyin çakmak ile başkan yardımcısı Mustafa Hamdullah Ergin makamında ziyaret etti. Şiire karşı da meraklı olan kaymakam İlyas Memiş, kendisini ziyarete gelen Milis Kuvvetleri başkanı ile yardımcısına Kaymakam Memiş, Tac Mahal isimli kitabından birer adet hediye etmeyi de ihmal etmedi. 

Türkiye'de tek sadece Geyve'de bulunan Milis Kuvvetleri ile Alifuatpaşa Mahallesi'nde bulunan Kuvay-ı Milliye Müzesi hakkında da fikir alış verişi yapan Kaymakam İlyas Memiş: "Öğrencilik yıllarımdan beri şiire meraklıyım. Yazmış olduğum şiirlerimin bazıları çeşitli dergilerde yayınlandı. Dağlar Bizi Ayıramaz, Zirveler ve Taç Mahal adlı üç tane şiir kitabım var. Geyve güzel bir ilçe. Allah nasip ederse 'Halka hizmet, Hak'ka hizmettir, düsturu ile çalışacağım. "şeklinde konuştu. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs