Sakarya MEM'den Geyve HEM'e Plaket ile Başarı belgesi

Sakarya MEM Selim Yavuz Sandıkçı, Geyve HEM'e başarı belgesi ile plaket verdi.
Editör Editör

Plaket ve sunum programına; Sakarya MEM Selim Yavuz Sandıkçı, ME Şube müdürü Ahmet Altın, Geyve MEM Mehmet Salih Canbal, HEM müdür yardımcısı, Hamza kaya, Resül nasır Günbilek ile eski HEM Müdürü başyardımcısı Mehmet doğan ve usta öğreticiler iştirak etti.

Geyve Halk Eğitim Merkezi müdürü yardımcısı Hamza Kaya: “Geyve Kaymakamlık HEM 1976 yılında hizmete açılmıştır. Bugüne kadar kendi hizmet binası olmadan görevlerini yerine getirmeye devam etmiştir.

Geçmiş yıllarda kuruma hizmet etmiş idareci ve çalışanlarını saygı ve şükranla anmak istiyorum.

Son yıllarda HEM müdürü İrfan Karaçayır’ın önderliğinde başarı grafiğimiz giderek yükselmektedir.

Kurum müdürümüz görev gereği hayat boyu öğrenme çalıştayı için Antalya da bulunmaktadır. Sizlere kendilerinin selamlarını iletiyorum.

2013 – 2014 yılı başarılarımızdan bahsedecek olursak;

1.Canavar tekstil kurdele nakışı yarışması Türkiye geneli sergilenmeye değer ürün

2.Demirbilek janome nakış ve piko yarışması Sakarya birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve Türkiye finalinde ise Türkiye üçüncülüğü

3.Kaplan tekstil el nakışı yarışmasında Türkiye geneli mansiyon ve ikinci bir ürün ise sergilenmeye değer bulunmuştur.

4. Toplam kalite yönetim sistemi ekip kategorisi il birinciliğidir. 

Toplam kalite yönetim sistemine ekip kategorisinde katıldığımız projemizdeki amacımız Hayat boyu öğrenme faaliyetlerini 5000 adet basılan Geyve’nin Gülü isimli kitapla daha geniş kitlelere tanıtmak ve sadece tanıtmak değil aynı zamanda elde edilen reklam geliri sayesinde aldığımız dikiş makineleri ile de daha fazla el sanatları ve giyim kursları açarak hayat boyu öğrenmeye katılım oranımızı arttırmaktır.

Geyve Halk Eğitimi Merkezi olarak 2013-2014 yılında bugün itibari ile açılan kurs sayımız 456 olup ,kursiyer sayımız 7Bin720 dir. 

Bu Kursların;

169 u meslek 274 ü genel 13 ü ise okuma yazma kursudur.

Bu kurslardan toplam 5Bin399 kursiyer belge almıştır.

Bizim Kursiyerlerimiz sadece kursa gelmeyip aynı zamanda Perşembe günleri belirlenen konularda seminerlere katılarak bilinçlenmişlerdir.

Son olarak el sanatları ve 0-18 yaş aile eğitimi kurslarımıza dağıttığımız 500 ü aşkın kitap kursiyerler arasında değişimli olarak okunmuştur. Sene sonunda ise bu kitapları kapsayan konularda bilgi yarışması ve aile öyküleri anlatma yarışmaları yapılmıştır. Kurumumuzun faaliyetleri kısaca bu şekildedir.”dedi.

Geyve Kaymakamlık Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü usta öğreticileri, Yavuz Selim Sandıkçı ile Sakarya ME Şube Müdürü Ahmet Altın'a hediye verildi. 

Gelen misafirlere HEM usta öğreticileri tarafından hazırlanmış olan hamurişi börek, kurabiye, spangle ile çay ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs