Akdoğan Göletinde Adalet Yerini Buldu

Geyve Asliye Hukuk Mahkemesi’nde grup grup süren davalarda dört ayrı hâkim Akdoğan Mahallesi sakinlerini haklı bularak davayı kabul etti.
Editör Editör

 Dört hâkimin verdiği kararların hepsi de Yüksek mahkeme Yargıtay tarafından doğru bulunarak onaylandı. En son 30.05.2014 tarihinde son dosya da Yargıtay’dan onama kararıyla sonuçlandı.

Görüşüne başvurduğumuz Akdoğan Mahallesi sakinleri: “Mahallemiz sakinlerinin tanıdığı birçok avukat vardı. Hepsine de sorduk. Aldığımız cevap bizim davayı kazanamayacağımız yönündeydi. Bir tek şu anki avukatımız Av. Y.E. davayı kazabileceğini söyledi. Biz de kendisine güvenerek onu avukat tuttuk. Avukat Y.E. güvenimizi boşa çıkarmadı. Hem Geyve Mahkemesi’nde hem de Ankara’da Yargıtay’da davalarımızı kazandı. Kendisine minnettarız.” Şeklinde konuştu.

Akdoğan Mahallesi sakinlerinin avukatı Y.E. ise: “ Dava süresince yalan yanlış birçok haber gazetelerde çıktı. Ben müvekkillerimin desteği ve güveniyle tüm bunlarla mücadele ettim. Sonuçta haklı davamızı kazandık. Alacaklarımızın ödemesini geciktirmeyen devletimize de ayrıca çok teşekkür ederiz.” dedi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs