TADIM Kara Fırın’da Pide ve Kalite Değişikliği

Tadım Kara Fırın Kaliteyi yükseltti.
Geyve İlçesinde faaliyet gösteren fırınlardan olan “TADIM Kara Fırın” Ramazan-ı Şerif ayı nedeniyle kadrosuna yeni ustalar ekledi.
Editör Editör

Camiikebir Mahallesi Namık Kemal Sokak No: 14 de ve çarşı içi Peynir pazarı şubesinde hizmet vermekte olan Tadım Kara Fırın ekmeği zengin çeşitleriyle imaj değişikliği ve yeni pide ustaları ile damak zevki sunumunu devam ettirmektedir.

Tadım Kara fırın sahibi Zülfikar Kaçar ve Yeğenleri: “Fırınımız odunla ısıtılmaktadır. Ekmeklerimizi tamamen organik ürünlerden ve doğal olarak yapıyoruz. Tadım Kara Fırın Karadeniz Bölgesi'nin pideleri ile meşhur illerinden olan Ordu İlinden Bayram Çalışkan, Mehmet Yaşar ile Lokman Koçar adındaki ustaları getirterek ramazan boyunca kaliteyi arttırma hedeflendi.

Hamurkârından kürekçisine kadar her aşamada çalışanlar, müşterilerine ramazan ayı boyunca kaliteli ve hak ettikleri damak zevkine uygun pideler yapılıyor.

Çeşitlerimiz; Bazlama, susamlı, zeytinli, haşhaşlı, çörekotlu, kepekli, çavdar ve içli pide v.s. gibi olmak üzere halkımızın damak tadına sunmaktayız. 


Özellikle, müşteriler tarafından getirilen içlerle hazırlayacakları içli pidelerde farkı daha iyi göreceklerdir.Halkımıza bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederiz."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs