Korkmaz Sakarya'yı Gözlemci Olarak Temsil Edecek

Geyve Alifuatpaşa'da yaşayan ve Taraklı ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan SERKAN KORKMAZ Türkiye Futbol Federasyonu, 2014 - 2015 Sezonu'nda görev alacak hakem, yardımcı hakem ve gözlemcilerin klasmanlarının içine klasman gözlemcisi olarak girerek Sakarya'yı klasman gözlemcisi olarak temsil edecek.
Editör Editör

Sakarya Bölgesi İl Gözlemcilerinden Taraklı İlçe  MEB Şube müdürü Serkan Korkmaz sınavlarda başarılı olarak bundan böyle Klasman  gözlemciliğine atanacak. Başarılı gözlemci Serkan Korkmaz aynı zamanda 2 yıldır İl Hakem Kurulu’nda da görev alıyor.

 Hakemlerimi candan kutluyorum

   Sakarya Bölgesinden üst klasman için müracaat eden ve yazılı sınavlarla koşu sınavlarında başarılı olan 11 Hakem ve 1 Gözlemcinin de olduğu gibi hiç fire vermeden üst klasmanlara çıkması Sakarya İl Hakem Kurulu başkanı Mehmet Alemdar’ı çok sevindirdi. Bir açıklama yapan Başkan Alemdar, “Zor koşullar altında çalışıyoruz ama çok genç bir hakem ordusuna sahip Sakarya bölgesi hiçbir sıkıntı görmeden işine bakıyor. Bu da futbol camiasında nasıl bir yere sahip olduğumuzu gösteriyor. “Benim hakemlerim iyidir “ mantığının dışında hareket ederek bir aile ortamı içerisinde çalışmanın semeresini görüyoruz. Son gelişmeler bizim ne kadar haklı ve inançlı olduğumuzun göstergesidir. Hakemlerimi ve gözlemcilerimi candan kutluyorum“ dedi.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs