Karaçayır Üçüncü Lisans Diplomasını Aldı

Geyve Kaymaklık Halk Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Karaçayır 3. Lisans Diplomasını ’da aldı.
Editör Editör

Daha önce Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği (1992) ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi(2003) 4 Yıllık Lisans Programlarını bitiren İrfan Karaçayır; 2011 yılında kayıt yaptırdığı Açık Öğretim Fakültesi Felsefe 4 Yıllık Lisans Programını da 3 yılda tamamlayıp 3,27’lik bir ortalama tutturarak Onur Öğrencisi olarak mezun oldu. 

İrfan Karaçayır, okumanın yaşı olmadığını, çocuklarına ve öğrencilerine örnek olmak için ilgi duyduğu üniversite programlarında okumaya devam edeceğini söyledi.

İnsanların etraflarına örmüş oldukları karanlık duvarlara bir pencere daha açarak yeni bakış açıları geliştirmeleri gerektiğini ifade eden İrfan Karaçayır: Kendilerini geliştirmek, hayatlarını ve yaptıklarını sorgulamak, yapacaklarını ise yanılgıya düşmeden önceden belirleyebilmek isteyenler için hayat boyu öğrenmeye devam etmenin olmazsa olmaz olduğunu belirterek herkese eğitimlerine bıraktıkları yerden yeniden başlamalarını tavsiye etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs