Geyve'de Muhteşem İftar VİDEO

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 'Mahallemde İftar Var' programları kapsamında Geyve İftar buluşması gerçekleştirildi.
Editör Editör

Geyve, Geyve olalı böyle iftar yemeği görmedi

Geyve çarşı merkezinde düzenlenen 7 bin  kişilik iftar yemeğinde yer- gök insan doldu. Başkan Zeki Toçoğlu, “Hizmet kalitemizi hep en üst seviye olarak belirliyor, bu amaca yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Yunus Emre’den aşkı, Şeyh Edibali’den tevazuyu, Mevlana’dan hoşgörüyü öğrendiğimiz bu güzel coğrafyamızda daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları devam ediyor. Karapürçek, Erenler ve Taraklı ve Hendek'in ardından vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bereket sofraları Geyve'de kuruldu. Geyve Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen iftar programına Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Kılıç, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tek tek ilgilendi

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya;  iftar programı öncesinde meydanı dolduran vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Kuran tilaveti  

 İstanbul Bağcılar İmam Buhari Camii İmam-Hatibi Hafız Hasan Kılıç tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet ve dualar ile Geyve’de binlerce vatandaş oruç açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar yemeği; 27 noktadan 250 garsonun titiz çalışması sonucunda herkes ağız tadıyla iftarını açtı. 

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, iftar yemeğinden sonra halka hitaben yaptığı kısa konuşmasında; Ramazan ayının bu güzel iftar saatinde, tüm Geyve halkının bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

7Bin Kişilik Yemek

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar yemeği 7Bin kişilik hazırlandı.

6Bin sandalye kulanıldı. Büyükşehirden gelen 250 garson, 30 kişi masa sorumlusu tarafından, 30 iç, 5 adet dış peron olmak üzere 35 perondan servis yapıldı. 

İftar Yemeği
Zeytinciler önünden, Santral Meydanı'na, Şehit Şenol Kamış Meydanı'ndan Kepekli Sokak'a, Uzunçarşı'dan Elvanbey Caddesi'ne, Kapalı Pazaryeri'nden Kasaplar önüne mahşeri bir kalabalığa iftar verildi.

Çocuklar için Eğlence

Ebeveynleri ile toplu iftara iştirak eden çocuklar için tiyatro ve meddah gösterileri yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs