Müftülükten İftar Programı

Geyve İlçe Müftülüğü misafirlerini ağırladı.
Editör Editör

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları doğrultusunda, Geyve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kader mahkûmları için iftar ve yatsı namazı öncesi cemaate hitap programı düzenledi.
Programa; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, İl Müftü Yrd. Mustafa Civelek, İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Müftüsü Ali Erhun katıldı.
İlçe Müftüsü Ali Erhun kısa açıklamasında şu bilgileri verdi: “Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları doğrultusunda, toplumun bütün kesimlerini kucaklamak amacıyla yapılan bir programdır. Cezaevindeki kader mahkûmu arkadaşlarımız unutulmasın onları da ramazanda hatırlayalım, onlarla beraber iftar edelim, onların da gönüllerini alalım amacıyla yapılmıştır. Bu amaçla Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz Hocamız programımıza geliyor. Yatsı namazı öncesi cemaatimize hitap edecekler. Bu program toplumun diğer katmanlarına da yönelik; huzurevlerini, hastaneleri, çocuk yurtlarını, sevgi evlerini kapsıyor.”
İlçe Müftüsü Erhun, konuklarına onarımı devam eden müftülük binasını ve yeni çalışma yerlerini gezdirerek bilgiler verdi. İlçe Kaymakamı Akbıyk’ta konukların yanına gelerek onlara eşlik etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs