DenizBank’tan Geyve’ye İftar Yemeği

Denizbank, Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Geyve’de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri buluşturdu.
Ali ARICI Ali ARICI

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olan Denizbank, Türkiye’nin dört bir yanında üreticileri, elindeki tüm imkanları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçilerin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.


DenizBank Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Geyve’de İlhan Tan Tesislerinde iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve İlhan Tan tesislerinde düzenlenen iftar yemeği, DenizBank Geyve Şube Müdürü Mustafa Çağlar Cam Kıran, Tarım ilçe müdürleri, Ziraat Odası Başkanları, Lider Çiftçiler, Esnaflar ve Köy Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Geyve Şube Müdürü Mustafa Çağlar Camkıran, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya da devam edeceklerini belirten Camkıran: “ DenizBank tarım sektörüne, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyün önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

GeyveHaber




DenizBank Geyve Şube Müdürü Mustafa Çağlar CAMKIRAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs