KOOP-İŞ Sendikası İftarda Buluştu



KOOP-İŞ Sendikası Sakarya şubesi başkan ve üyeleri Geyve’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Editör Editör

Koop-İş Sendikası Sakarya il temsilcisi Hasan Sencat’ın düzenlediği iftar yemeğine; Sakarya şube başkanı Şevket Ulusinan, şube sekreteri İsmet Kanpara, Kocaali Milli Eğitim il temsilcisi Avni Kıyak ve Geyveli üyeler katıldı.

İftar yemeğinden sonra Geyve Parkında çay içerken bir konuşma yapan Koop-İş Sendikası Sakarya şubesi başkanı Şevket Ulusinan özetle şunları söyledi:

Sendika olarak amacımız; önceden belediye personeliyken diğer kurumlarda ve özellikle milli eğitim müdürlüğünde görevlendirilen arkadaşlarımızla dayanışma içerisinde olup, gerek ailevi gerekse çalıştığı kurumla ilgili sorunlarını çözmelerine yardımcı olmaktır.

Sendika üyeleri Koop-İş Sendikası Sakarya şubesi başkanı Şevket Ulusinan’a hitaben :”Biz yıllarca belediye personeli olarak çalıştık, sendika başkanları hiçbir derdimize derman olmadı. Siz Geyve’ye kadar gelerek bizlerin sorunlarına çözüm arıyorsunuz, bunun için sizlere teşekkür ederiz.”dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs