Okul Müdürleri Havuza Alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gerçekleştirdiği yeni sistem ile 4 yıl görev süresini tamamlayan Geyve’de 13 Sakarya’da toplamda 256 okul müdürünü havuza aldı.
Editör Editör

15 Ağustos’a kadar devam edecek değerlendirme sürecinde 75 puana ulaşamayan okul müdürleri, ya emekli olacak ya da öğretmenliğe geri dönecek.

Sakarya’da havuza çekilen 256 okul müdürüne bundan sonraki süreçte ilçe milli eğitim müdüründen öğrenci meclisi başkanına kadar 10 kişilik değerlendirme komisyonu puan verecek, değerlendirmeden en az 75 puan alan okul müdürü görevine devam edecek.

14 Temmuz-15 Ağustos tarihlerini kapsayacak değerlendirme süreci boyunca değerlendirme ekranları açık olacak ve son güne kadar değerlendirmeler değiştirebilecek. Yer değişiklikleri kapsamında önce anket çalışması yapılarak okul müdürleri kendi okullarında değerlendirilecek.

En az 75 puanı alamayan okul müdürleri ya emekli olacak ya da öğretmenliğe geri dönecek. Bu müdürlerin yerine atama yönetmeliği esas alınarak okullar açılmadan yeni okul müdürleri atanacak.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs