Geyve Parkında Manevi Coşku


Geyvelilere Hizmet Derneğinin belediye parkında düzenlediği Ramazan Şenliğinde davetliler manevi ve kültürel etkinliklere doydu.
Editör Editör

Geyve belediyesi parkında düzenlenen şenlikte; öğrenciler Kuran-ı Kerim tilavet etti, ilahiler okudu, sema gösterisi yaptı, Karagöz ile Hacivat canlandırıldı. Ramazan davulcusu, baloncu ilgi topladı. Elma şekeri satılarak eski kültürümüz yaşatılmaya çalışıldı. Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerinin fotoğrafları yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Geyvelilere Hizmet Derneği başkanı Dr. İsmail Karadayı  özetle şunları söyledi:”Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlediğimiz yaz okulunda 15 öğretmen, öğrencilere Kuran-ı Kerim, Siyer, değerler eğitimi, ebru, el sanatları, yüzme gibi dersler verdi. Amacımız çocukların sanatsal ve kültürel yönden yetişmelerini sağlamaktır. 6 hafta devam eden kursumuz bu akşam hem şenliklerle hem de iftar programıyla sona eriyor. Üstün gayretlerinden dolayı öğrencilerimize, onları yetiştiren öğretmen arkadaşlarıma ve siz değerli davetlilere teşekkür eder, Filistin, Gazze ve diğer İslam ülkelerinde zulüm gören din kardeşlerimize Allah’tan yardım dilerim.”dedi.Enes Öztürk’ün sunduğu  program çok beğenildi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Dr. İsmail KARADAYI

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs