Fenni Muayenede Patlama!

Uzun zamandır Traktörlerinin fenni muayenelerini yaptırmayan vatandaş torba yasayı duyunca kapalı pazar yerini doldurdu.
Editör Editör

Pazar gününden itibaren mahallelerden gelerek sıra almaya çalışan traktör sahipleri 6552 sayılı Torba Yasa'dan istifade ederek, geçmiş zamanların fenni muayene bedelini ödememek için birbirleriyle adeta yarıştı.

Bir günde tek araç muayene istasyonu ile 32 araç muayene edilebilir iken, 2 adet araç muayene istasyonu kurularak kapasite günlük 120 adete çıkarıldı.

3 ayda bir olarak araç fenni muayenesi yapılması gerekli iken senelerdir traktörlerini muayene ettirmeyen vatandaşlardan bazıları sıraya girerken diğer bir kısmı ise fenni muayenelerini yaptırmak için vilayete gitti.

%5 gecikme zamlı ödenecek olan fenni muayene ücretleri, torba yasanın çıkması ile beraber %1 e düştü.

Gelen araçların fenni muayenesinin 2 güne sığdırılamayacağını gören yetkililer fenni muayenesi geçmiş olanların son muayene tarihini 30 Haziran 2015 tarihine kadar erteledi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs