Geleneksel Ispanak Yemeği İftarı Yapıldı

Syngenta'nın geleneksel hale getirdiği "Ispanak Yemeği"iftar İlhan Tan Tesisleri Gizli Bahçem'de yapıldı.
Editör Editör

Geyve İlçesindeki üreticiler “İlhan Tan Tesisi” n de düzenlenen “Ispanak Yemeği” n de bir araya geldi.

SYNGENTA Firması tarafından düzenlenen 9. Ispanak Yemeğine üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Bölgedeki; Geyve – Pamukova – Osmaneli – Adapazarı ıspanak üreticileri ve firmanın ürünlerini kullanan çiftçiler iftar yemeğinde buluştu.

“Çini Tarım” İşyeri Sahibi Ersin Çini kısa açıklamasında şu bilgileri verdi: “Syngenta Firmasının yörede yaygın olarak kullanılan EL – REAL ıspanak çeşidi memnun edici sonuçlar veriyor. Firma üreticilerimize yeni ürünleri ve yeni çeşitlerini tanıtıyor. Her yıl düzenli olarak tekrarlanan bu Ispanak Yemeklerine üreticilerimiz ilgi gösteriyorlar. Karşılaştıkları sorunları bizzat firma yetkililerine soruyorlar. Firmanın farklı tür ürünlerde de iddialı olduğunu ve mücadele ilaçlarında da iyi sonuçlar alındığını biliyorum. Umarım üreticilerimiz adına verimli bir yemek olur.”

Yemekli toplantıya; Syngenta Bölge Müdürü Fatih Gizlendi, Bölge Sorumlusu Salih Piker, Kampanya Yetkilisi Lütfü Sav katılarak vatandaşlar ile görüştü. İftar programına çok sayıda davetli iştirak etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs