Yavuz ile Selma'nın Mutlu Günü

Alifuatpaşa Mahalle'si Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akkaya Selma Akpınar ile evlendi.
Editör Editör

Minediye ile Cemender Akpınar çiftinin kızı Selma Akpınar ile Pembe Semavi Akkaya çiftinin oğlu Alifuatpaşa Mahalle'si Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akkaya dünya evine girdi.

Çift, Bursa Osmangazi’de düzenlenen kına gecesi sonrası Geyve Alifuatpaşa Mahallesi Cemal Gürsel Okulu bahçesinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. 

Genç damat ile gelinin, beraberliklerini sevgilerini sonsuzluğa taşıdıkları özel günlerine MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, MHP Milletvekili Aday adayı Ahmet Pehlivan, Ocak Başkanları ile ailenin çok sayıda seveni katılarak çiftin mutluluğunu paylaştı.

Geleneğin bir parçası olan Geyve Yöresel Oyun Havaları eşliğinde güzel anların yaşandığı düğünde konuklara yemek ikramında bulunuldu. Genç çift, aileleri ve misafirleri ile tek tek ilgilenerek birlikte olmanın onurunu yaşadı. GEYVE HABER ailesi adına ömür boyu mutluluklar dileriz.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs