Bayanlara Kanser Semineri

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonunda, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Görevlileri tarafından kadınların karşılaştığı kanser türlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.
Editör Editör

Ücretsiz Kanser Tarama Programları çerçevesinde, bayanlarda çok sık görülen meme kanseri, rahim ağzı kanseri kanser türleri ile ilgili bilgiler verildi.

Ücretsiz tarama programlarına mutlaka katılmaları ve kendi kendini muayenenin nasıl yapılacağı konuları uygulamalı olarak açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre bayanlar bilgilendirme programına çok büyük bir ilgi göstermişler ve yönelttikleri sorular ile merak ettikleri konuları öğrenmişler. Bu uygulanan farkındalık programları ile, çeşitli nedenlerden dolayı sorunlarını açıklayamayan bayanlar bilgi sahibi olarak eğitilmişlerdir.

Programda; Geyve Toplum Sağlığı Merkezinden Ebe Ayşenur Eser, Kanser Taraması Vildan Dişli, Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü Kanser Bilim Sorumlusu Vildan İpeksoy görev aldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs