Ahmet Yıldırım Kimdir?

Ahmet Yıldırım, herkese şaka yapan biridir.
Editör Editör

Değerli okuyucularım ve sevgili arkadaşlarım, Ahmet Yıldırım’ın yaptığı muziplikleri, dostlarımızın isteği üzerine kaleme alacağım.

Bu yazı dizisine AHMEDİN ŞAKALARI başlığını vermek münasip olur diye düşündük.

Ahmet Yıldırım; 1952 Geyve doğumlu. Geyve Ortaokulundan sonra Meslek Lisesini bitirir. Çeşitli işlerde çalıştıktan sonra Geyve İmam-Hatip Lisesinde memurluğa başlar.


Geyve Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli olan Ahmet Yıldırım evli ve 2 çocuk babasıdır. Şimdi Geyve Ziraat Bankası yanındaki kendisine ait iş yerinde esnaflık yapmaktadır. 

Arkadaş canlısı olan Ahmet Yıldırım balık tutmayı, sıgara içmeyi ve insanlara şaka yapmayı çok sever. Beraber çalıştığı, oturup-kalktığı amir-memur, bay-bayan herkes mutlaka onun şakasına kurban gitmiştir. 


Bu şakalardan birçoğu eşek şakası olduğu halde, yine de gülüp geçmişizdir. Ahmedin Şakalarına kurban olanlardan biri de benim. Bunun için önce bana yaptığı şakalardan biriyle yazıma başlayacağım.


Siz değerli ŞAKAZEDELER, Ahmedin size yaptığı muzipliği, varsa sizin Ahmede yaptığınız şakayı yazıp bana gönderirseniz onları da bu köşede yayınlarım.

Maksadım hiç kimseyi rencide etmek değil,

Eski günleri yâd ederek, hoş vakit geçirmektir. 



Mehmet AYDOĞAN

Aydogan-mehmet@hotmail.com

Cep: 05394865081


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs