Şok Haber! En Büyük Bonzai Operasyonu-VİDEO

Türkiye genelinde şimdiye kadar yapılan Bonzai operasyonunun en büyüğü gerçekleşti.
Editör Editör
Geyve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin günlerce yaptığı titiz çalışma sonucu, hazırlanmış ve hazırlanacak halde hammadde ele geçirildi.

Geyve ilçesinde polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı araçta bir miktar bonzai bulunması üzerine araç sahibi B. K.nin evinde yapılan aramada yaklaşık 60 kilo bonzai ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre dün gece saat 03.00 sıralarında Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde durumundan şüphelendikleri araçı durdurdular.


Araçta yapılan aramada bir miktar sentetik uyuşturucu Bonzai ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğüne getirilen B. K.nin sorgulamasından sonra kendi evi ve ifadesi üzerine 2nci bir evde yapılan aramada poşetler içerisinde bonzailer ele geçirildi


İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen poşetler içerisinde satışa hazır Bonzai’nin yaklaşık 60 kilo olduğu belirlendi.

Sakarya Valiliğinden konu hakkında yapılan açıklamada;

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğünün, İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak yaptığı ve duyarlı vatandaşlarımızın da destek verdiği çalışmalar sonucunda; 34384 gram ağırlığında, bonzai adıyla piyasaya sürülen sentetik cannabionid (zehirli kimyasal) uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Ayrıca, 16248 gram ağırlığından cannabionid uyuşturucu yapımında kullanılacak malzeme ve ekipmanlar da zapt edilmiştir. Konuyla ilgili olarak yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli işlemler yürütülmektedir. Söz konusu sentetik cannabionid uyuşturucu maddelerin yakalanması sonucunda 16Bin880 vatandaşımızın zehirlenmesi önlenmiştir.

Güvenlik kuvvetlerimize başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere, suç ve suçlularla mücadele etmek, huzur ve güven ortamını korumak hususunda her zaman yardımlarını esirgemeyen Değerli Sakaryalı Vatandaşlarımıza bu vesileyle teşekkür ederiz.

Suç ve suçlularla mücadele konusunda güvenlik kuvvetlerimiz her geçen gün artan azim ve kararlılıkla kesintisiz olarak çalışmalarını sürdürecektir.     

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. denildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

B.K.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs