ASKİ’den Yahudi Firmasına Teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü, dikkat çeken bir “teşekkür” haberi yayınladı.
Ali ARICI Ali ARICI

ASKİ’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada “ASKİ Genel Müdürlüğü Profilo'ya su tasarrufuna özendirici yayınlarından dolayı teşekkür eder” denildi.


YAHUDİ FİRMASI 


Profilo, kurulduğu günden bu yana Filistinlilerin kanını akıtan katil İsrail’e sempati duyduğunu söyleyebilen Musevi işadamı Jak Kamhi’ye ait ve duyarlı Müslüman çevrelerin yayınladığı boykot listelerinin üst sıralarında yer alan bir firma. 


“İSRAİL’E TABİ Kİ SEMPATİ BESLİYORUM”


Profilo Holding yönetim kurulu başkanı ve kurucusu Jak Kamhi, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda “En bir Musevi olarak İsrail’e tabii bir sempati besliyorum. Ama esas olarak Türkiye İsrail dostluğunun ve işbirliğinin yakın geçmişte her iki ülke ve toplumlarına yararlı sonuçlar sağladığını düşünenlerdenim” demişti. 

Ankara Büyükşehir’e bağlı ASKİ’nin, katil İsrail’e sempati besleyen ve özellikle AK Parti’nin tabanını oluşturan dindar çevrelerin boykot listelerinde yer alan bir Yahudi firmasına, reklamlarında “su tasarrufunu özendirdiği” iddiasıyla teşekkür etmesi şaşkınlıkla karşılandı. 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs