Personelden tam destek

Geyve Belediyesi , İsrail’in sistematik olarak zulüm ve orantısız bir şekilde bombaladığı Filistin sokaklarında yaşam mücadelesi veren Müslüman Halk’a bir el de Geyve’den sloganı ile yardım kampanyası başlatmıştı.
Editör Editör

YARDIM YAPTILAR

Geyve Belediyesi çalışanları , İnsanlık dramı yaşanan Filistin’de, Gazze Cebaliye Belediyesi’ne başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Ziraat Bankası Geyve Şubesi’ne giderek yardımda bulundular.

BAŞKAN KAYA’DAN TEŞEKKÜR

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Masum Filistin halkının yanında olabilmek amacıyla Cebaliye Belediyesi’nin acil yardım çağrısına duyarsız kalmayarak yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, “Bu kapsam da belediyemiz çalışanları da gerekli hassasiyet ve özveriyi göstererek yardımda bulunduklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Karınca kararınca bizlerinde orada ki yaşama katkı sağlayacak olmamız Geyve’miz ve Sakarya’mız adına zülme karşı durduğumuz ifade ediyoruz. Belediyemizce açılan banka hesaplarına Tüm yardımsever halkımızın yardımları bekliyoruz” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs