Deprem Şehitleri Anıldı

Geyve İlçesi Yukarı Bağlarbaşı Mahallesi’nde Deprem Şehitleri için düzenlenen programa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Editör Editör

Geyve İlçesi Yukarı Bağlarbaşı Mahallesi Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından, ” 15. Geleneksel Deprem şehitlerini Anma Günü ” programı düzenlendi. Program için köy meydanının bayraklarla süslenmesi ve yemek için gölgelik mekânların hazırlanmış olması dikkat çekti.

Programa; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, Belediye Başkanı Murat Kaya, çevre yerleşkelerdeki vatandaşlar ile mahalle halkı katıldı.

Dernek Başkanı Süleyman Dinçer ve Mahalle Muhtarı Hakan Özbağ programa katılmak için gelen konuklarını birlikte karşıladı.

Öğle namazı öncesinde köy meydanında Kur’an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi. Eşme Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ahmet Taşçı tarafından vaaz ve nasihatlerde bulunuldu. Dualar yapıldı. Dua sırasında duygusal anlar yaşandı.

Namaz sonrasında konuklara yemek ikramı yapıldı.

Dernek Başkanı Süleyman Dinçer yaptığı açıklamada: “15.Geleneksel Deprem Şehitlerini Anma Günü programımıza katılan yöneticilerimize, konuklarımıza ve komşularımıza çok teşekkür ederim. Bizlere desteklerini esirgemeyen dostlarımıza da ayrıca şükranlarımızı sunarım. Rabbim hayırlarını kabul etsin.”dedi.

Yemek sırasında farklı yerlerden gelen ve uzun süredir görüşmeyen dostların sohbetleri görülmeğe değerdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs