MHP Geyve ilçe başkanı istifa etti

MHP Geyve ilçe Başkanı Cemalettin Dinçer istifa etti. Dinçer'in yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesi olarak 'Özel nedenleri' gösterdi. İşte Dinçer'in açıklaması
Ali ARICI Ali ARICI

Bir yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Geyve İlçe Başkanlığı görevim sırasında; sen, ben, o demeden var gücümüzle ülkeme ve bu kutsal davaya hizmet etme gayreti içinde oldum. 


Görevim esnasında; büyük destekleri olan çok değerli başkan yardımcılarıma, sekreterime ve yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarından sorumlu başkan yardımcım ile kadın kolları başkanıma ve üyelerine, il yönetimine, ülkü ocaklarımıza, geçmiş dönemler ilçe başkanlarıma ve ocak başkanlarıma, belediye meclisi üyelerimize, teşrik-i mesaide bulunduğum gönüldaşlarıma, resmi kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kurumlarına, basın mensuplarına ve sevgili hemşerilerime teşekkür ediyorum. 


Büyük onur duyarak yürütmüş bulunduğum Geyve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevimden ve yönetim kurulu üyeliğinden, özel nedenlerimden dolayı, üzülerek istifa ediyorum. 


Bundan böyle de; ülkem ve ülkücülük gibi kutsal davamızın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Hakkınızı helal ediniz.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs