Şaban Dişli taksi şoförü olursa...

TRT Haber ekranlarında her pazar ekrana gelen Meclis Taksi programının bu haftaki konuğu Sakarya Milletvekili Şaban Dişli olurken çekimler sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.
Ali ARICI Ali ARICI

Bakanlar ve Milletvekillerinin vatandaşlar ile bir araya geldiği TRT Haber'de pazar günleri yayınlanan Meclis Taksinin bu haftaki konuğu Sakarya Milletvekili Şaban Dişli oldu. Pazar günü yayınlanacak olan programın çekimleri için direksiyon başına geçen Dişli yolcu olarak taksisine aldığı vatandaşlar ile renkli anlar yaşadı. Dişli program sırasında zaman zaman taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafının derlerini dineleme fırsatı buldu. 

Milletvekili Şaban Dişli'nin konuk olduğu Mecli Taksi programı 24 Ağustos Pazar günü saat 23.00'de TRT Haber ekranlarında olacak. 


MECLİS TAKSİ 

Özel olarak hazırlandı.İçinde 4 adaet kamera bulunuyor. Kameralar aracın belirli noktalarına yerleştirildi.Aracın otomatik vites olması siyasilerin özellikle isteklerinden biriydi. Çünkü malum yıllardır makam aracı kullandıklarından sürücü becerilerine pekte güvenemediler.Milletvekilinin ya da bakanın kullandığı MECLİS TAKSİ ikinci bir araçla takip ediliyor.Takip aracından taksimizin trafikteki durumu, yolcuyla olan diyaloglar an be an izleniyor.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs