Milletvekili Çelik Geyve’de sorun dinledi

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik Geyve İlçesi Merkez ve Mahalleleri’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.


Ali ARICI Ali ARICI

Eşlik ettiler


Çelik, ilk olarak Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir, Belediye Meclis Üyesi Neşet Çakır, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.


Sorunları dinledi


Milletvekili Çelik ve beraberindekiler ilk olarak Safibey Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Safibey Mahalle Muhtarı İsmail Aşçıoğlu ve vatandaşlar tarafından karşılanan Çelik ve beraberindekiler, Muhtar Aşçıoğlu ve vatandaşlardan mahallenin sorunları hakkında bilgi aldılar. Bozören Mahallesi’nde Muhtarı Mehmet Ünalır, Kozan Mahallesi’nde ise Muhtar İlhan Üzüm ve vatandaşlar tarafından karşılanan Milletvekili Çelik ve beraberindeki heyet, Bayat Mahallesi’nde Muhtar Mehmet Şafak tarafından ağırlandılar. Mahalle kahvesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Çelik, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından sorunların en kısa zamanda çözülmesi ve en iyi hizmetlerin alınması için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.


Gül bahçelerini gezdi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne satılan peyzaj güllerini de yerinde inceleyen Milletvekili Çelik, gül bahçelerinin bölge halkına iyi bir gelir kaynağı oluşturduğunun altını çizerek, bölge halkının bu alanda desteklenmesi için elinden geleni yapacağını da kaydetti.


Borçlar ertelensin


Vatandaşlar, bu yıl yaşanan aşırı yağış ve sel felaketleriyle büyük zarar gördüklerini dile getirerek,Tarım Kredi’ye olan borçların ertelenmesi ve mazot fiyatlarının düşürülmesi için Milletvekili Çelik’den yardım istediler. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs