Boğazköy'de Referandum Yapıldı

Geyve'ye bağlı Boğazköy Mahallesi, Arifiye ilçesine bağlanmak için 6 Aralık 2015'te(yani bugün) referandum yaptı.
Editör Editör

Boğazköy muhtarı Ayhan Ömer Odabaş: "Geyve belediyesinden memnunuz ama, 65 köy ve 10 mahallesi olduğu için hizmet sahası geniş. Bundan dolayı kış kıyamette verilen hizmet yetersiz kalıyor. 

Arifiye ilçesi sanayi bölgesi olduğu için Arifiye belediyesinin hizmet verme imkanı daha fazla oluyor. 

Kışlaçay Mahallesi, geçen yıl Arifiye ilçesine bağlandı. Bizim Mahalle ile Kışlaçay arasındaki hizmet farkı gayet bariz bir şekilde görülüyor. 

Bu yüzden biz de Geyve ve Arifiye belediyesiyle görüştük. Her iki tarafın yetkilileri de bizleri anlayışla karşıladı. Şayet referandumda çoğunluk evet demezse yine Geyve ile yola devam edeceğiz.

Ayrıca Karaçam Mahallesi mevkisinde Sakarya nehri üzerine köprü yapılmasını istiyoruz. Eğer köprü yapılırsa ulaşımımız daha kolay olacaktır."

Muhtar Odabaş sözlerine şöyle devam etti:"Boğazköy Mahallesi'nde kayıtlı seçmen sayısı; 148 kişi,

kullanılan oy; 98, geçer oy; 98, Evet; 91, hayır; 7. şeklinde oldu. Bu durumda da Boğazköy Mahallesi, Arifiye ilçesine bağlanmış oldu."şeklinde konuştu. Böylece Geyve'ye bağlı mahalle sayısı 67 den 66 ya düştü.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs