Geyve Yüksek Öğrenim Yurdu İçin İlk Kazma Vuruluyor

TOKİ tarafından yapılacak olan Geyve Yüksek Öğrenci Yurdu İnşaatı başlıyor
Editör Editör

Geyve Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı için ihale uhdesinde kalan firmaya yer teslimi yapılıyor.


Yer Teslimi Yapılacak


TOKİ tarafından Tepecikler Mahallesi Geyve Devlet hastanesi arkasındaki arazi üzerinde yapılacak olan 350 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdu ihalesi 28.05.2014 yapılarak ihale uhdesinde kalan firma ile sözleşme imzalanmıştı.


İhale yapım sözleşmesi imzalanan firmaya 29.08.2014 günü yer teslimi yapılacağı belirtildi..


625 Günde


Geçtiğimiz Mayıs ayı içersinde TOKi tarafından ihalesi yapılan  Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun yer teslimi yapıldıktan sonra 625 takvim gününde inşa edileceği ve 350 kişilik öğrenci yurdunun 5 yıldızlı otel konforunda, 1-3 kişilik odalarda tuvalet, banyo, çalışma masası ve soyunma dolapları olacak şekilde tasarlandığı belirtildi.


Dişli’ye Teşekkür


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Yapılacak 350 kişilik öğrenci yurdu ile ilçemize getirilecek fakülte yolunda da ilk adımı atmış 

olacağız. Geyve ilçemize yapılan diğer yatırımlarda olduğu gibi Öğrenci Yurdumuzun programa alınmasından ihale ve yer teslimi aşamasına kadar geçen süreçte büyük emeği geçen Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli’ye teşekkür etti.


Ak Parti Belediyeciliğinin 2 döneminde Geyve’nin alt yapısından, üst yapısına, büyük işlere imza atacaklarını belirten Başkan Kaya; öğrenci yurdu ilçemize hayırlı olsun dedi.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs