GEYVE İKİ YENİ EĞİTİM BİNASINA DAHA KAVUŞUYOR


Geyve ilçesi anaokulu ve yurt binasına kavuşuyor.
Editör Editör

ALİFUATPAŞA’YA ANAOKULU

Alifuatpaşa Mahallesinde Valilikçe Geyve Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen bina onarılarak anaokuluna dönüştürüldü. 200 öğrenci kapasitesine sahip anaokulu sabah ve öğle grubu olarak eğitim verecek. 

Anaokulunda öğrencilerin her türlü güvenliği ve rahatlığı düşünülmüş durumda. Bahçe ve çevre düzenlemesi de öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak şekilde inşa ediliyor. 


ÖĞRENCİ YURDU

Geyve’nin Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Sokakta yapımı devam eden Ortaöğretim Öğrenci yurdu inşası da hızla devam etmektedir. 

Orta öğretim öğrenci yurdu 200 (kız ve erkek) öğrencinin kalabileceği modern bir eğitim tesisine dönüşecek. Yurt imkânlarından diğer il ve ilçelerden gelen öğrenciler ile ilçe merkezine uzak mahallelerden gelen öğrenciler yararlanacak.   

Yapımı devam eden binaları gezerek incelemelerde bulunan Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih CANBAL: “Alifuatpaşa'daki Anaokulu binamız 2014-2015 eğitim -öğretim yılında hizmete girecek. Ortaöğretim öğrenci yurdumuz ise 2015 yılının ilk aylarında bitirilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.” dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Lisesi


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs