BEŞİR DERNEĞİ Muhtaçların Yardımına Koşuyor


BEŞİR DERNEĞİ, ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olabilmek için; Geyvelilerin desteğini bekliyor.
Editör Editör

Genel Merkezi Pendik İstanbul da olan Beşir Derneği (Kamu Yararına Çalışan Uluslararası İnsani Yardım Derneği) Geyve de faaliyetlerini sürdürmektedir. 


Geyve’nin gönüllü temsilcileri olan Ümit GÖNCÜ ve Adem ÇAVDAR, Beşir Derneğinin çalışmaları hakkında özetle şunları söyledi:


İlçemizdeki yardıma muhtaç olan ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz.


Geyve’de Kızılay ile işbirliğine giren Beşir Derneği Geyve gönüllü temsilciliği  Ramazan ayından üç gün önce ”Bir Damla Kan Bir Hayat” sloganıyla doksan ünite kan toplayarak bir rekora imza attı. Oysaki Kızılay Kan Bankası önceki zamanlarda ancak otuz ünite kan toplanıyordu.


Ramazan ayı ile birlikte öncelikle köyler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine 650 koli gıda yardımı yapıldı. Derneğimize ulaştırılan zekât ve fitre paralarını da nakdi yardım olarak ihtiyaç sahiplerine verildi.


“Gönüller Yapmaya Geldik” sloganı ile her kesimi kucaklamaya çalışan dernek ayrıca Ramazan ayında İzmit Bölgesi aracılığı ile 400 kumanya kolisini Suriye ye göndermiş bulunmaktadır. 


Beşir Derneği Genel Merkezince yürütülen Gazze ye yardım kampanyası için faaliyet gösteren dernek Geyve halkından da maddi ve manevi desteklerini bekliyor.


Derneğin faaliyetlerini http://www.besirdernegi.org adresinden takip edebilirsiniz.



Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs